Comunicate de presă

Aici găsiți informații actuale pe diverse teme privind firma TIMOCOM, clienții noștri, respectiv branșa.

Printr-o interconectare digitală mai bună a economiei transporturilor pot fi reduse semnificativ problemele curente din domeniu, cum sunt deficitul de șoferi și proporția mare de curse fără încărcătură de pe șoselele germane. Aceasta este concluzia la care a ajuns prestatorul de servicii IT TIMOCOM.

Citesc mai departe >

TIMOCOM dă posibilitatea companiilor de transport și logistică să se încadreze în luma digitalizării. La expoziția de transport logistic 2019, din München, furnizorul de servicii IT, va prezenta un System despre aplicații noi, interfețe și parteneri, care sprijină pe cale digitală pe cei din logistică, în toate fazele al procesului de transport.  „Dorim ca clienții noștri să avanseze în fiecare zi, din cauza inovațiilor noastre“, spune purtătorul de cuvânt al TIMOCOM, Gunnar Gburek.

Citesc mai departe >

Lumea logisticii se întâlnește la expoziția transport logistic din data de 4-7 iunie, la München, unde desigur participă și compania IT TIMOCOM, cu motto-ul  din acest an „One system. One network. One future.“  Vizitatorii târgului sunt așteptați în Hala A5, Standul 317/418, pentru a fi prezentat noua Pagină de start a System-lui, funcțiile noi  Smart Apps și o interfață bidirecțională pentru comenzile de transport.

Citesc mai departe >

Teama de o separare necontrolată a Regatului Unit de UE a dus la explozia livrării de mărfuri către insula britanică. În comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, transporturile rutiere spre Regatul Unit din toate părțile Europei s-a mai mult decât dublat în primul trimestru din 2019, cu o creștere de 112 %. Acest lucru este documentat și de cifrele curente ale Barometrului de transporturi de la TIMOCOM, prin care firma IT documentează trimestrial evoluția ofertei și cererii din cea mai mare aplicație pentru transporturi și spații de depozitare din Europa.

Citesc mai departe >

TIMOCOM continuă să crească  Furnizorul  Smart Logistics System anul trecut a avut schimbări nu numai în bursa de transport.  Cel mai mare salt a fost realizat de firma IT în anul 2018,  cu digitalizarea gestionării comenzilor.

Citesc mai departe >

Barometrul de transport TIMOCOM continuă să arate o cerere ridicată pentru capacitățile de tarnsport de marfă în Europa    / Lipsa șoferilor de camioane încetinește în continuare creșterea /Prețurile de transport continuă să fie sub presiune în 2019

Citesc mai departe >

Un vis despre branșa de transport

Este posibil în ziua de azi să vă realizați visele în industria transporturilor și să începeți propria afacere? Andre Kisker, de la H & K Transporte, ar fi spus atât acum cinci ani: "Sigur că se poate." Dar drumul realizării nu a fost ușor deloc.

Citesc mai departe >

În al treilea trimestru al acestui an, economia în plină expansiune din zona euro a continuat să genereze un exces de cereri de oferte pentru capacitatea de transport pe piață. Cererile pentru spațiile de încărcare nu au scăzut mult în lunile de vară“, afirmă purtătorul de cuvânt al companiei TIMOCOM, Gunnar Gburek. "Se mișcă la un nivel constant ridicat".

Citesc mai departe >

Deja pentru a 8-a oară la rând, TIMOCOM expune la târgul IAA 2018 de la Hanovra ca lider european în domeniul IT al logisticii. În acest an TIMOCOM profită de ocazie pentru o atracție specială. Firma se prezintă la târgul de mobilitate, transporturi și logistică cu un logo nou, flexibil, ca sistem Smart Logistics în premieră și va reprezenta de acum Augmented Logistics.

Citesc mai departe >

TIMOCOM, cel mai mare specialist european în IT și date logistice, se prezintă la expoziția IAA 2018 de la Hanovra (în perioada 20 - 27.09) cu o ofertă de piață revizuită total și soluții IT noi, care le asigură utilizatorilor o transparență mai mare și interconectare în rețea a lanțului transporturilor.

Citesc mai departe >

Logistica "door-to-door" a transporturilor expres, cum ar fi fructele și legumele, necesită punctualitate și profesionalism maxim încă de la bun început. În plus, furnizorii trebuie să reacționeze în mod flexibil la acțiunile comerciale, să "transporte" numai câteva paleți de marfă în loc de un camion întreg. Totodată, clientul dorește să urmărească marfa online, în timpul transportului. Pretențiile privind transportul sunt cel puțin la fel de ridicate ca și în producție. Compania spaniolă Germans Barri nu numai că utilizează ultimele tehnologii de depozitare și răcire pentru fructe și legume, dar și în optimizarea proceselor de muncă este printre primii.

Citesc mai departe >

Conflictul comercial al SUA nu a avut până acum niciun impact asupra companiilor de transport din Europa. Deși Comisia Europeană a redus creșterea ecconomică la procentul de 2,1%, din cauza diferendului vamal ( în loc de 2,3% estimat


 2,3% estimat în luna mai), cererile pentru spațiile de încărcare rămân la un nivel înalt de la introducerea taxelor punitive din SUA. Acest lucru este argumentat și de Barometrul de Transport TimoCom, care reprezintă indicele dezvoltării transportului rutier de mărfuri în Europa.

Citesc mai departe >

Contact presă

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. Detalii