TimoCom Logo

JavaScript este dezactivat în browser-ul dvs.

Astfel, unele functii ale site-ului sunt reduse. Vă rugăm să activați temporar JavaScript din setările browser-ului pentru a spori comfortul și nivelul de utilizare.

Comunicate de presă Informaţii actuale

Bun venit la redacția TimoCom. Aici găsiți informații actuale pe diverse teme privind compania TimoCom, clienții noștri, respectiv branșa. Puteți descărca gratuit imagini de presă din mediatecă.

Toate știrile dintr-o privire

Doriți mai multe știri? Informațivă prin Activități Social Media, abonați-vă pe Newsletter sau contactați-ne pe Persoana de contact pentru presă.

Cea mai mare bursă de transport din Europa, TimoCom, a luat o decizie importantă în ultimul an: Platforma va fi dotată cu alte valori digitale. Au decis, au și realizat. Din luna septembrie, anul trecut, mai mult de 36.000 clienți pot utiliza funcția de încărcare și descărcare a documentelor.

... mai departe

S-a născut o colaborare între TimoCom, cea mai mare platformă de transport din Europa și Daimler FleetBoard, unul dintre cei mai mari furnizori telematici de camioane și autobuze. Motivul colaborării este FleetBoard Store-ul pentru aplicații, care a fost prezentat în cadrul expoziției și târgului IAA și va fi ... mai departe

Lexicon de Transport – Informaţii despre expresiile din domeniul de transport

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate.