TimoCom Logo

JavaScript este dezactivat în browser-ul dvs.

Astfel, unele functii ale site-ului sunt reduse. Vă rugăm să activați temporar JavaScript din setările browser-ului pentru a spori comfortul și nivelul de utilizare.

Comunicate de presă Informaţii actuale

Bun venit la redacția TimoCom. Aici găsiți informații actuale pe diverse teme privind compania TimoCom, clienții noștri, respectiv branșa. Puteți descărca gratuit imagini de presă din mediatecă.

Toate știrile dintr-o privire

Doriți mai multe știri? Informațivă prin Activități Social Media, abonați-vă pe Newsletter sau contactați-ne pe Persoana de contact pentru presă.

Hermes Forwards SRL este o casă de expediție și transport cu sediul în România. Echipa lor de 20 de agenți are o experiență vastă și recunoscută în domeniul transporturilor atât în România, cât și în Europa. Firma este accesibilă în mai multe localități din România, are birouri ... mai departe

Reglementările pentru restricțiile rutiere ale camioanelor în Europa sunt destul de complexe. Restricțiile rutiere ale camioanelor se aplică pentru diferite țări, pe anumite distanțe, străzi și porțiuni de drum și în anumite intervale de timp. Memorarea prezentării generale pare aproape imposibilă. Pentru că aceasta nu se poate ... mai departe

La transporturi cu termen scurt, cei care desfășoară transportul, lucrează cu un profit mic și sub presiune mare. Dacă mai intervine și un preț de paleți, are mari șanse să iasă comanda în minus. Alexander Oebel, avocatul firmei TimoCom detaliază cele 5 cel mai des întâlnite probleme al schimbului de paleți:

... mai departe

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate.