TimoCom Logo

JavaScript este dezactivat în browser-ul dvs.

Astfel, unele functii ale site-ului sunt reduse. Vă rugăm să activați temporar JavaScript din setările browser-ului pentru a spori comfortul și nivelul de utilizare.

Comunicate de presă Informaţii actuale

Bun venit la redacția TimoCom. Aici găsiți informații actuale pe diverse teme privind compania TimoCom, clienții noștri, respectiv branșa. Puteți descărca gratuit imagini de presă din mediatecă.

Toate știrile dintr-o privire

Doriți mai multe știri? Informațivă prin Activități Social Media, abonați-vă pe Newsletter sau contactați-ne pe Persoana de contact pentru presă.

Există un cuvânt, alcătuit din 12 litere, care este utilizat din ce în ce mai des în sectorul de transport și logistică și care nu mai poate fi evitată de către companii. Acest cuvânt este: „digitalizare“ Este clar că este utilizat tot mai des de către transportatori. Deoarece cu aceasta își ... mai departe

După 3 ani de la introducerea funcției de planificare și calculare a rutelor,  Webbase-ul era cel de al 200.lea sistem integrat. Furnizorul de servicii IT a făcut din nou un pas mare pentru a asigura posibilitatea pentru toți clienți din Europa de a publica situația vehiculului său pe platforma de transport și de a trimite ... mai departe

Lexicon de Transport – Informaţii despre expresiile din domeniul de transport

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate.