Mușchetarii de la Cargo Overseas continuă drumul în Europa

Cum se poate pregăti afacerile de transport la eventuale restricții comerciale?

19.07.2019

Aproape de 30 de ani este activ în transport business, dl. Anthony Valentine, European Road Freight Manager. Acum patru ani, împreună cu colegii săi, pe lângă transportul intrenațional aerian și maritim, a dezvoltat secția de transport rutier european al furnizorului de transport multimodal Cargo Overseas . Datorită echipei sale puternice, căpitanul arată direcția de mers în Marea furtunoasă Brexit .

Este o firmă internațională de succes în ciuda Brexitului? Ne explică European Road Freight Manager-ul de la Cargo Overseas. Cum se poate? Citește mai departe.

Angajații sunt factori strategici în timpul crizelor. "Motorul este echipa" - afirmă Anthony.

Profesionistul nu vede pe el însuși ca un "Boss", mai mult un director, care are o echipă stabilă și calificată.

Pentru Valentine acest lucru înseamnă că "unul pentru toți" și "toți pentru unul":

"Fără mușchetarii noștri nu am putea oferi clienților calitatea corespunzătoare.

Ca manager, trebuie să mă asigur că echipa mea este fericită.

Aceasta înseamnă că sunt motivați, și mai mult, sunt autorizați să-și îndeplinească propriile sarcini și să ofere servicii de înaltă calitate, clienților noștri, în interesul companiei.“ În ciuda incertitudinilor legate de Brexit, secția de transport rutier al Cargo Overseas, crește de la an la an.

Și aceasta, chiar dacă firma nu are camioane proprii, lucrează numai cu o rețea europeană de parteneri de transport.
"Nu ajungem nicăieri dacă punem capul în nisip. Aceasta nu este strategia noastră.

Dimpotrivă: Ne investim în angajați noi și extindem rețelele noastre.”- explică managerul.

Experți vamali calificați vs. Prevederi vamale complicate.

Controlul vamal la frontieră, precum și normele referitoare la Brexit și restricțiile comerciale vor avea o influență și mai mare asupra branșei de transport și logistică deja destul de competitivă.

În loc să sperie de regulile complexe, cei de la Cargo Overseas abordează proactiv provocarea.

De exemplu, de la sfârșitul lunii martie, compania și-a extins Departamentul vamal, care oferă clienților și partenerilor, asistență directă în problemele legate de transport între Marea Britanie și UE.

Acești experți oferă o imagine de ansamblu și o siguranță prin cunoștințele lor, precum și o administrare competentă în munca de zi cu zi.

Nici deficitul de șoferi nu reprezintă un obstacol pentru dezvoltările Cargo Overseas:

„În ultimii cinci ani se putea observa o scădere semnificativă în cercul automobiliștilor, dar tocmai de aceea utlizăm rețelele logistice, cum ar fi de exemplu TIMOCOM:

Aici găsim ușor și rapid partenerii de transport de încredere, sau postăm noi digital oferta de transport să ne găsească partenerii." Valentine utilizează TIMOCOM încă din anul 2016, și l-a arătat Smart Logistics System colegilor de la Cargo Overseas.

Valentine atrage atenția, pe lângă optimizarea utilizării capacităţilor, și pe un alt factor important la utilizarea TIMOCOM-lui.

„Multe companii de transport lucrează cu prețuri mai mari din cauza lipsei de șoferi și datorită acestuia din cauza creșterii cererilor.

TIMOCOM ne oferă posibilități mai bune pe piața europeană."

Ce face "Ant" pentru un viitor de succes?

"Toți clienții noștri vor avea o persoană de contact pentru toate procesele.

Pentru fiecare client avem o echipă de profesioniști europeni din domeniul de transport, pentru a asigura ghidarea în management, poziționare și strategie.

Cargo Overseas dezvoltă momentan un sistem intern pentru colectarea optimizată a încărcăturilor parțiale, totale și a transporturilor expres.

Recent am început colaborarea cu un partener din Turcia și plănuim să continuăm dezvoltarea acestui serviciu și în următoarele șase luni.“

Au țeluri clare și precise, care asigură viziunea lor, așadar managerul, echipa lui și Cargo Overseas cu siguranță vor avea succes și peste 20 de ani.

Mai multe informații despre TIMOCOM găsiți la www.timocom.ro