TimoCom Logo

JavaScript este dezactivat în browser-ul dvs.

Astfel, unele functii ale site-ului sunt reduse. Vă rugăm să activați temporar JavaScript din setările browser-ului pentru a spori comfortul și nivelul de utilizare.
Pentru industrie şi comerţ – TC eBid®
Cu partenerile verificate, marfa ajunge le destinaţie în siguranţă.

Aruncaţi vechea Dvs. agendă cu adrese!Indexul transportatorilor pentru Europa!

Stabiliți parteneri noi de afaceri în toată Europa

Cu agenda transportatorilor TC Profile®-aveți acces direct  la mai mult de 36.000 de firme verificate din întreaga Europă printr-o rețea  logistică.

Indiferent dacă este vorba de expeditori, curieri, firme de producție sau comerț – toate persoanele de contact sunt verificate. TC Profile ® – este o agendă fără membrii inactivi! Aici găsiți profilurile detaliate a firmelor cu date de contact sau alte informații importante, de ex. relații, flotă, transporturi speciale, posibilități de depozitare, etc.

Aici găsiţi profiluri detaliate ale firmelor, cu toate datele de contact, spre exemplu, rutele parcurse, parcul auto, transporturile speciale, posibilităţile de depozitare etc.

TC Profile® este o aplicaţie oferită gratuit ca parte a bursei noastre de transport TC Truck&Cargo® şi a platformei de licitare TC eBid®.

Avantajele fiind:

  • Ca firmă de transport sau casă de expediţii vă promovaţi firma şi aveţi posibilitatea de a găsi uşor partenerile de afaceri.
  • Ca și companie de expediție pentru companii producătoare sau de comerț, obțineți informații precise despre piața europeană de transport si logistică și puteți lărgi lista furnizorilor.

Contactaţi-ne acum!

Lexicon de Transport

Lexicon de Transport – Informaţii despre expresiile din domeniul de transport

TimoCom vorbește

Rămâneți cu noi

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate.