TimoCom Logo

JavaScript este dezactivat în browser-ul dvs.

Astfel, unele functii ale site-ului sunt reduse. Vă rugăm să activați temporar JavaScript din setările browser-ului pentru a spori comfortul și nivelul de utilizare.

Sfaturi şi reglementãri importante pentru o siguranţă mai marePentru afaceri transparente

Cu sistemul sofisticat TimoCom Secure, facem tot posibilul ca sã ne asigurãm cã totul merge bine. Mai jos prezentãm un mijloc practic, ce contribuie la o siguranţă mai mare.

Măsuri de precauţie pentru siguranţa Dvs.

Lista Dvs. de verificare a partenerilor noi de afaceri

Cele mai importante reguli pentru afaceri transparente

TimoCom verifică firmele care doresc să folosească programul, cu scopul de a ajuta colaborarea între firmele de pe bursa de transport. Între timp, puteţi şi Dvs. să luaţi măsuri pentru siguranţa proprie.

Cu măsurile potrivite puteţi să luptaţi şi Dvs. împotriva furturilor de marfă. TimoCom are o listă care poate să vă ajute în lupta grea cu firmele rău-platnici. Mai multe sfaturi vă oferim în urma contribuţiei la iniţiativa europeană, între TimoCom şi SCHUNCK.

Iniţiativă UE a firmelor TimoCom şi SCHUNCK

Verificări destinate prevenirii furtului de marfă

Cu această listă aveți posibilitatea de a vă proteja în mod eficient împotriva fraudei 

Oile negre nu sunt ceva nou în branşa noastră. Nou este însă că hoţii devin tot mai îndrăzneţi. De aceea este importantă instituirea de mijloace şi măsuri care să contribuie la prevenirea înşelătoriilor şi a furturilor.

Prin colaborare cu OSCAR SCHUNCK AG & Co. KG, firma TimoCom Soft- und Hardware GmbH a făcut o listă extinsă, care ajută verificarea identității a partenerilor de afaceri înainte de a semna contractul. Vă sfătuim să descărcați documentul și să folosiți la verificarea partenerilor de afaceri.

Lexicon de Transport – Informaţii despre expresiile din domeniul de transport

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate.