TIMOCOM Logo

JavaScript este dezactivat în browser-ul dvs.

Astfel, unele functii ale site-ului sunt reduse. Vă rugăm să activați temporar JavaScript din setările browser-ului pentru a spori comfortul și nivelul de utilizare.


Derulare centralizată a comenzilor de transport

Contracte de transport

Derulați comenzile de transport direct cu partenerii de afaceri direct pe platforma de transport TIMOCOM și administrați-le central.

Înregistrați-vă acum

TC Transport Order® – Administrare centralizată a comenzilor  de transport

Doriți să utilizați gestionarea comenzilor pentru contractele de transport? Vă stăm cu plăcere la dispoziție: +36 22 515 956
+36 22 515 956

Avem soluția digitală pentru comenzile dumneavoastră de transport!

În calitate de beneficiar, creați o comandă de transport cu toate informațiile și trimiteți-l digital prestatorului. În calitate de prestator primiți comanda de transport de la potențialul dvs. partener de afaceri central la platforma TIMOCOM, pe care o puteți accepta sau respinge cu un singur click. Acceptarea dvs. creează un contract obligatoriu din punct de vedere juridic.

Acum ambii parteneri de afaceri au opțiunea de a gestiona comanda de transport și au întotdeauna o imagine de ansamblu exactă a comenzilor de transport și a statutului lor - digital într-o locație centrală.

Comenzile de transport pot fi, de asemenea, colectate și trimise dintr-o comandă de transport anterioară sau dintr-o ofertă anterioară de transport de marfă fără a fi nevoia de a face de două ori introducerea. În plus, în calitate de prestator, aveți opțiunea de a înregistra comenzi de transport primite prin alte canale, cum ar fi e-mailuri, astfel încât să puteți gestiona confortabil toate comenzile dvs. de transport primite.

Avantajele:

Încheiere de contracte fără mijloace de comunicare suplimentare
Siguranță pentru ambele părți prin contract
Pentru comenzile dvs. de transport avem soluția digitală
Personalizați-vă comenzile de transport cu sigla firmei, alte documente și generatorul de numere pentru comenzi
Șabloane pentru comenzile de transport regulate
Gestionarea centralizată și a comenzilor de transport primite de la prestatori externi
Statistici pentru deciziile viitoare de afaceri
Urmărirea comenzilor prin conectare la stațiile GPS

Statistici pentru deciziile viitoare de afaceri

Cum funcționează și ce beneficii puteți avea, vă vom detalia aici pe blogul nostru de servicii TIMOCOM Update Pool. Sunteți bineveniți să reveniți aici, dacă doriți să aflați mai multe despre funcțiile platformei dvs. de transport.

Optimizați-vă procesele comerciale prin comenzi de transport digitale!

În calitate de beneficiar creați comenzile de transport pe platforma de transport TIMOCOM pentru partenerii dvs. de afaceri.

În calitate de prestator, puteți să reacționați direct la comenzile de transport în platforma TIMOCOM acceptând sau respingându-le digital.

Doriți să utilizați administrarea comenzilor? Vă stăm cu plăcere la dispoziție:


Întrebări? Contactați-ne!!

Mesaj către TIMOCOM

Aici aveți posibilitatea să trimiteți un mesaj către TIMOCOM. Dacă doriți, introduceți numărul dumneavoastră de telefon și noi vă contactăm în cel mai scurt timp posibil. (de luni până joi, între orele 08:00-18:00, vineri între orele 08:00-17:00).

Formularul de contact

Vă rugăm să completați corect câmpurile marcate.

+36 22 515 956

Hosted in Germany – Protecția datelor

Noi vă oferim o siguranță tehnică completă! De aceea TIMOCOM folosește sigiliul ˝Hosted in Germany˝ Toate datele clienților noștri sunt prelucrate în Germania. Prin acest lucru cad sub incidența legilor germane – înainte de toate legea germană de protecție a datelor este considerată una dintre cele mai dure din toata Europa.

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate.