TIMOCOM Logo

JavaScript este dezactivat în browser-ul dvs.

Astfel, unele functii ale site-ului sunt reduse. Vă rugăm să activați temporar JavaScript din setările browser-ului pentru a spori comfortul și nivelul de utilizare.

La Martiniquaise Groupe

Au căutat şi au găsit

Totuşi colaborarea nu este întâmplătoare. Întălnirea s-a realizat prin intermediul platformei de licitare TIMOCOM TC eBid®. Programul TC eBid® oferă posibilitatea de a invita furnizorii conform nevoile firmei.


TIMOCOM - TC eBid® - Referinţe: La Martiniquaise GroupeFirma Martiniquaise întotdeauna a încercat să-şi caute parteneri noi pe relaţiile noi. Doamna Lyet, şefa departamentului de achiziţii a făcut cunoştinţă cu programul TIMOCOM TC eBid®.

Doamna Lyet a mai adăugat: „Programul TC eBid® oferă posibilitatea de a invita furnizori, conform nevoilor noastre. Aşa primim cea mai optimă listă cu firme de transport, dintre care putem să alegem firma potrivită pentru noi, cu care putem colabora cu încredere. Asta fiind foarte important, iar firma TIMOCOM fiind un mare ajutor pentru noi.” (Madame Lyet, Purchasing Manager La Martiniquaise).

Lexicon de Transport – Informaţii despre expresiile din domeniul de transport

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate.