TimoCom Logo

JavaScript este dezactivat în browser-ul dvs.

Astfel, unele functii ale site-ului sunt reduse. Vă rugăm să activați temporar JavaScript din setările browser-ului pentru a spori comfortul și nivelul de utilizare.
TimoCom – Lider pe piaţa europeană a burselor de transport!

Noi mișcăm Europa! TimoCom-unim marfa cu transportul

Ca și orice poveste de succes și aceasta a pornit de la lipsa unui serviciu. În aprilie 1997, transportatorul Jens Thiermann a căutat o platformă de transport Pan-Europeană. Dar ce a găsit nu i-au atins așteptările. La final s-a hotărât: Am să-mi fac propria platformă ! Așa a luat ființă TimoCom Soft- und Hardware GmbH și în fiecare weekend și în timpul său liber a lucrat la dezvoltarea bursei de transport și mărfuri.

După începutul curajos, astăzi a ajuns o companie medie de succes de IT din domeniul transportului si logisticii. TimoCom ca și întreprindere funcționează ca și cea mai mare platforma de transport a Europei, unde se întâlnesc zilnic mai mult de jumătate de milion de oferte de transport și marfă. Platforma este o rețea logistică cu mai mult de 36.000 de firme verificate.

Natura internațională și neobișnuită a întreprinderii IT, constă în faptul ca pe lânga sediul central din Erktath de lângă Düsseldorf mai funcționează și reprezentanțe în Cehia, Polonia și Ungaria, având mai mult de 400 de angajați din 24 de țări. Conducerea firmei este împărțită de fondator și fiul său Tim Thiermann. Așa se realizează conducerea firmei cu experiența acumulată în timp și cu noile perspective. Împreună pot privi înapoi la multe pietre de hotar din viața companiei.

Lexicon de Transport – Informaţii despre expresiile din domeniul de transport

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate.