TIMOCOM Augmented Logistics

Noua imagine a mărcii TIMOCOM

Sectorul logistic este în transformare. La fel și TIMOCOM. Avem o viziune și o misiune nouă, pentru viitor nostru în acest domeniu. Această nouă strategie se va reflecta și în noua imagine a firmei.

Ce întrebare vă interesează?

Se vor schimba logoul, misiunea și denumirea platformei de transporturi. Ne vom păstra culoarea albastră.
Sectorul logistic este în transformare, la fel și TIMOCOM. Noi facem legătura între beneficiari și prestatori, mașini și sisteme, date și plusvalori. Ne integrăm în procesele clienților, de la inițiere până la derulare. Comunicăm cu aceștia, pentru a ne îmbunătăți în permanență. Noul logo TIMOCOM simbolizează toate acestea, chiar și mai mult.
Noul logo va fi prezentat la expoziția noastră de la IAA 2018, care va avea loc la Hanovra în 20.09. Apoi va dura puțin până vom schimba totul. De aceea este posibil ca în acest răstimp să mai întâlniți uneori și vechiul logo.
Misiunea noastră este să facem logistica inteligentă, sigură și simplă. Acest lucru poate fi exprimat concis prin declarația noastră Augmented Logistics. Cuvântul din limba engleză „augmented” înseamnă extins, îmbunătățit, întărit, mărit și crescut. De aceea se potrivește perfect cu ceea ce face TIMOCOM. Fiecare nouă etapă de dezvoltare de la TIMOCOM face ca munca utilizatorilor să fie mai inteligentă, mai sigură și mai simplă. Astfel extindem, sau îmbunătățim, posibilitățile clienților - și prin urmare, ale întregii logistici - pentru a avea un succes chiar și mai mare. Pe scurt: Augmented Logistics este o extensie a logisticii prin soluții inteligente, sigure și simple pentru provocările de zi cu zi din activitatea clienților firmei TIMOCOM.
Le putem confirma clienților cu mândrie că le vom oferi și în viitor toate avantajele celei mai mari burse de transporturi din Europa. Între timp TIMOCOM a devenit mai mult decât o bursă de transporturi sau o platformă destinate exclusiv transporturilor. TIMOCOM reprezintă suma unor numeroase aplicații, servicii, interfețe diverse și o rețea cu peste 45.000 firme verificate. Aceste componente sunt interconectate într-o colaborare sistematică. De aceea facem acum pasul logic următor și în ceea ce privește comunicațiile. TIMOCOM este primul sistem Smart Logistics din Europa.
Nu. Contractele și acordurile existente nu se vor schimba. Modalitățile de contactare și accesul dumneavoastră la TIMOCOM vor rămâne, de asemenea, neschimbate.
Da. TimoCom Soft- und Hardware GmbH va deveni TIMOCOM GmbH, forma juridică va fi deci aceeași. Totodată se va schimba și adresa în Timocom Platz 1, 40699 Erkrath.

Nu ați găsit aici răspunsul la întrebarea dumneavoastră? În acest caz adresați-vă serviciului de relații al firmei noastre.

presse@timocom.com

sus pe pagină