TIMOCOM Logo

JavaScript este dezactivat în browser-ul dvs.

Astfel, unele functii ale site-ului sunt reduse. Vă rugăm să activați temporar JavaScript din setările browser-ului pentru a spori comfortul și nivelul de utilizare.
TIMOCOM – Lexicon-de-Transport
Lexicon de Transport

Logistica firmei

Logistica firmei este termenul cumulativ pentru întreaga logistică a unei firme. Acest termen denumește toate aspectele interne și globale ale logisticii din cadrul unei firme. Din acestea fac parte aprovizionarea, logistica internă pentru producție, expedierea și distribuția produselor.

Termenul
În economie termenul „Logistică” denumește planificarea, comanda, executarea și controlul circulației fizice a mărfurilor și a fluxului informațional corespunzător pe parcursul întregului lanț de crearea valorii dintr-o firmă.

Sarcini logistice există în orice firmă – indiferent de domeniu. Logistica firmei este în acest caz termenul supraordonat pentru diversele cerințe logistice din cadrul unei firme. Firmele care activează în domeniul logisticii sunt specializate în circulația fizică a mărfurilor, pe care le preiau pentru alte firme, împreună cu sarcinile specifice, în calitate de prestatori de servicii, în special de transport.
Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate.