skip navigation
23.10.2019

Locație nouă în Breslau: TIMOCOM crește pe plan internațional și își extinde prezența strategică în Polonia

TIMOCOM crește în continuare pe plan internațional

TIMOCOM-Wroclaw-Breslau

Specialistul în IT și date își reorientează strategia de piață pentru Polonia și planifică o extindere masivă a prezenței cu o nouă locație centrală. Prin aceasta Polonia devine și mai importantă ca piață semnificativă din punct de vedere strategic pentru transformarea digitală a logisticii europene. 

Specialistul în IT și date își reorientează strategia de piață pentru Polonia și planifică o extindere masivă a prezenței cu o nouă locație centrală în Breslau. Prin aceasta Polonia devine și mai importantă ca piață semnificativă din punct de vedere strategic pentru transformarea digitală a logisticii europene.
Distribuit aici ...

Specialistul în IT și date TIMOCOM din Erkrath, Germania, crește în continuare pe plan internațional. Firma își extinde mai departe prezența pe piața poloneză cu o nouă locație în Breslau. De pe urma repoziționării strategice și a noii locații din Polonia vor profita atât transportatorii și casele de expediție, cât și clienții din domeniile industriale și comerciale.

 

Locație nouă, centrală, în Breslau

„Deoarece Polonia, datorită venitului ridicat din transporturile de marfă și capacităților de transport disponibile, este o piață semnificativă pentru transformarea digitală a logisticii din Europa, am înființat o locație centrală nouă în Breslau”, spune Tim Thiermann, director la TIMOCOM. „Obiectivul nostru strategic este să convingem și mai mulți clienți de aplicațiile și plusvaloarea interfeței noastre, pe care să-i atragem în sistemul Smart Logistics System” Prin sistemul Smart Logistics System TIMOCOM sunt interconectate deja peste 43 000 de firme, care publică aici zilnic până la 750 000 de oferte de încărcături şi de capacități de transport internaționale.

 

 

TIMOCOM optimizează structura firmei în Polonia pentru a fi și mai aproape de clienți

De la noua locație modernă din Breslau, angajații ofertantului de soluții IT la nivel european activează mai îndeaproape și mai intens pe piața poloneză. Locația de până acum din Pila va fi integrată în noua structură, iar prezența în Polonia va fi întărită masiv cu locația din Breslau. „În Polonia avem o echipă bună și dedicată, care va promova și în viitor digitalizarea logisticii în Europa și care se va ocupa de clienții noștri din Polonia”, spune Tim Thiermann: „Vom lărgi această echipă și căutăm candidați motivați, care să le ofere clienților noștri din Polonia servicii de calitate în locația din Breslau.” În acest moment există aproximativ 50 de angajați TIMOCOM în Polonia. Până în 2021 firma IT intenționează să-și mărească numărul angajaților la 115 și să facă investiții suplimentare de cca. 10 milioane de euro. TIMOCOM colaborează cu clienții săi din 1997 pentru a dezvolta în continuare, transfrontalier, viziunea unei lumi fără provocări logistice în întreaga Europă – și chiar în afara acesteia.

 

Mai multe informații despre TIMOCOM și modul în care această firmă promovează logistica în Europa inteligent, sigur și simplu pot fi găsite la www.timocom.ro

 

sus pe pagină