02.09.2014

Cu siguranță spre viitor: Platformele TimoCom disponobile mobil

Furnizorul bursei de transport permite procesarea ușoară a contractelor de transport

(1)

"Înaintând spre viitor" este motto-ul în acest al "Expoziția IAA 2014",care are loc în Hannover din 25. Septembrie până în 02. Octombrie 2014. La expoziția globală pentru mobilitate, transport și logistică, subiectele principale vor noutățile din industrie. Este probabil că TimoCom Soft- und Hardware GmbH ca și lider pe piața burselor de transport din Europa să prezinte o premieră la momentul potrivit. Deoarece furnizorul-IT va prezenta în exclusivitate noul acces mobil la platformele TimoCom – cu toate măsurile de siguranță la cel mai înalt nivel.

Accesul mobil mărește oportunitățile pentru afaceri

La dezvoltarea unei versiuni mobile accentul principal s-a pus pe cerința pentru logistică modernă. În cele din urmă, cei implicați în transport în ziua de astăzi trebuie să aibă posibilitatea de a reacționa rapid și flexibil la schimbări. "Cu accesul mobil am dezvoltat disponibilitatea gamei de produse - pentru noi a fost pasul logic într-un viitor mobil", spune șef reprezentant TimoCom Marcel Frings.  Disponenții, expeditorii și transportatorii din industrie și piață pot experimenta ei înșiși accesul mobil în lumea TimoCom. Avantajele sunt evidente deoarece pentru munca zilnică asta înseamă: Indiferent că folosiți o tabletă sau Smartphone, cu ajutorul aplicației Barometrul de transport vă puteți loga de acum pe contul mobil TimoCom de oriunde și oricând.

Protecție triplă cu TimoCom

Și nu doar atît. Deoarece inovația în sine nu este doar versiunea mobilă. "Comenzile de transport ar trebui să decurgă în cea mai mare siguranță, de aceea lucrăm la aplicarea a standardelor înalte de siguranță pentru folosirea mobilă a produselor noastre. Pentru acesta, ne-am uitat uitat și am verificat versiunile mobile actuale și mecanismele de siguranță", spune Frings. Rezultatul este un acces mobil protejat prin aplicația Barometrul de transport, care este numit oficial  la conferința de presă "Acum mobil? Cu siguranță!", va fi prezentat la "Expoziția IAA 2014" de către TimoCom.  Acesta va avea loc marți, 23. Septembrie, la ora 11.45 în sala 17 din Centrul de convenții Hannover  Pe 25. Septembrie, vizitatorii expoziției își pot contura o imagine, cum logistica de zi cu zi poate fi eficientizată pe viitor cu ajutorul unei tablete sau Smartphone. La standul C19 din hala 13, programele stabilite pot fi testate pe dispozitivele mobile cu sprijinul staff-ului tehnic. Indiferent că folosiți bursa de transport TC Truck&Cargo®, platforma de licitare în TC eBid®, instrumentul de tracking și calculare  TC eMap® sau alte soluții pentru afaceri de la TimoCom – accesul mobil la toate platformele TimoCom asigură pe viitor operabilitatea deplină a furnizorilor de transport în orice moment.

Descărcare comunicat de presă