Comunicate de service

Aici găsiți toate articolele pe teme din branșa logisticii și transporturilor.
Eliza Wyrwich lucrează la biroul Contabilitate și incaso la Mega Pol Trans de la Pila și în cazul neachitării facturilor apelează la serviciul inkasso de la TIMOCOM.
12.01.2021

Modul de procedare cu rău-platnicii

În cazul în care termenul de plată a fost depășit și încercările de rezolvare nu au succes, pentru recuperarea sumelor restante poate fi util un furnizor de servicii inkasso. Firma de transport Mega Pol Trans din Polonia utilizează în acest scop serviciul inkasso de la TIMOCOM – cu o rată a succesului de până la 90 de procente.

Citesc mai departe >
Angajații biroului inkasso Julian van Achter, Geoffrey Bladier și Denise Becht sfătuiesc, asistă, mediază și ajută clienții TIMOCOM să-și recupereze banii.
17.11.2020

Angajații biroului inkasso de la TIMOCOM în interviu

TIMOCOM le oferă clienților săi un serviciu inkass deja de mai mulți ani, pentru a fi un partener de nădejde în cazul facturilor neachitate. În acest comunicat de service au cuvântul angajații biroului inkasso de la TIMOCOM, pentru a arunca o privire asupra activității de zi cu zi din domeniul logisticii internaționale. Un lucru e sigur: această activitate de intermediere este uneori neașteptată, rareori supărătoare, însă întotdeauna interesantă și diversă. Geoffrey Bladier, Denise Becht și Julian van Achter ne relatează din experiența lor, elimină totodată unele clișee și ne arată cât succes se poate obține cu diplomație și înțelegere în relațiile de afaceri.

Citesc mai departe >