Excelență certificată

Cu sigiliile TIMOCOM, evidențiați credibilitatea și responsabilitatea dvs.

ID TIMOCOM TIMOCOM Cash Care TIMOCOM Green We Can
Andy Verstrepen, Cargoliner Belgium BVBA
„ID-ul TimoCom inspiră încredere printre clienții noștri, este asemănător unui sigiliu de aprobare. Am primit deja multe comenzi astfel.”
Andy Verstrepen, Cargoliner Belgium BVBA

Adevărul este că: Cine este un client TIMOCOM, găsește mai ușor noi parteneri de afaceri. Deoarece ID-ul TImoCom a devenit pe parcurs un sigiliu pentru calitate. Una dintre motive: Ca și cea mai mare platformă de transport în Europa, TIMOCOM este dedicat siguranței și verifică cu atenție toți clienții. Arătați că sunteți de încredere prin afișarea ID-ului TIMOCOM pe pagina dvs. web.

Cum pot afișa ID-ul TIMOCOM pe pagina web?

Foarte simplu: Contactați serviciul de clienți telefonând la +36 36 22 51 59 56 și veți primi un e-mail cu codul HTML pentru ID-ul TIMOCOM.

Alfred Pesendorfer, All Fred Logistics sp. zo .o.
Cu sigiliul TIMOCOM CashCare pe pagina noastră, trimitem un mesaj clar, în cazul în care apare un incident, TIMOCOM se va ocupa de creanțe.
Alfred Pesendorfer, All Fred Logistics sp. zo .o.

Neplata facturilor în timp poate reprezenta rapid un pericol real pentru supraviețuirea unei afaceri. Cu toate acestea, nu este nevoie ca situația să escaladeze până la acest punct: puteți utiliza sigiliul TIMOCOM CashCare pentru a accentua solicitările de plată.

mai multe..

Serviciul nostru de recuperare creanțe merită banii!

Rău-platnicii reprezintă un pericol pentru fiecare companie. Prin urmare, avocatul nostru Alexander Oebel și echipa lui vor acționa dacă aveți probleme cu rău-platnici. Ei asistă clienții TIMOCOM la recuperarea extrajudiciară de creanțe. În 2015, au reușit să soluționeze 89% din solicitările de recuperare a creditorilor. Mai mult decât atât, departamentul de recupare creanțe are un efect secundar foarte special: Astfel, majoritatea oilor negre sunt descurajate de la utilizarea programului și nici măcar nu încearcă sa devină membrii.

Împreună ne îndeplinim scopul

 • Serviciu de recuperări creanțe din 2003(acreditat oficial)
 • Consiliere și asistență de specialitate.
 • Asistență în limba maternă
 • Recuperare rapidă și sistematică a creanțelor.

Profitați de serviciul nostru de recuperări creanțe. Pe lângă o taxă de administrare de 15,00 €, dacă cazul este soluționat cu succes, se percepe o taxă suplimentară pentru recuperarea creanței care este în conformitate cu cadrul legal pentru astfel de taxe.

Condițiile generale pentru folosirea ștampilei virtuale TIMOCOM CashCare

 1. TIMOCOM acordă gratuit acces la sigiliul TIMOCOM CashCare ca și logo beneficiarilor de servicii, pentru integrarea lor în facturi, somații de plată, antet e-mail sau integrarea și prezentarea lor ca și cod HTML pe pagina web. Beneficiarii serviciului trebuie să se afle într-o relație de parteneriat cu TIMOCOM și să dețină un ID TIMOCOM valid.
 2. Ștampila virtuală are scopul de a sprijini creanțele restante și a accelera procesul de plată.
 3. Prezentul acord va înceta, fără explicații suplimentare în cazul în care:
  1. sigiliul nu este utilizat conform termenilor conveniți sau a fost alterat față de forma afișată mai jos.
  2. beneficiarul serviciului manipulează sau modifică codul sursă în orice fel.
  3. sigiliul este folosit pe pagini web sau în documente care pot degrada TIMOCOM și/sau serviciile TIMOCOM, încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau orice lege a bunelor moravuri.
 4. În cazul în care beneficiarul încalcă oricăre dintre dispozițiile menționate în par. 3, TIMOCOM își rezervă în mod exclus dreptul de a solicita compensare adecvată.
 5. Părțile pot în orice moment, fără notificarea motivelor să rezilizeze contractul, dacă denunță prezentul acord până 15. a lunii în cauză. În caz contrar, dreptul de utilizare se încheie cu sfârșitul relației de afaceri dintre beneficiar și TIMOCOM.

Integrați sigiliul în comunicarea corporativă.

 • Cerințele Dvs. primesc un accent mai mare.
 • Puteți profita de avantajele managementului de creanțe, oferit de TIMOCOM.
 • Un serviciu internațional, competent, rapid și eficient.
 • Nu rata nicio șansă - cu o rată de succes de peste 87%1,2
 1. Din toate cazurile trimise la TIMOCOM CashCare
 2. În comparație cu: rata de succes ale birourilor de încasări,
  care este în jur de 50%; www.inkasso.de).
Puneți de acum ștampila noastră virtuală pe site-ul Dvs. de web!

Copiați codul HTML în locul potrivit pe site-ul Dvs. Dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să contactați specialistul Dvs. IT.

TIMOCOM Cash Care
Willi Kellershohn, SPEDITION KELLERSHOHN GmbH & Co. KG
„Green Logistics a obținut o semnificație ştrategică pentru companii și a devenit o chestiune de competitivitate pentru firmele de pe piaţă. Cu sigiliul 'Green we can' arătăm că vehiculele noastre sunt ecologice.”
Willi Kellershohn, SPEDITION KELLERSHOHN GmbH & Co. KG

Client TIMOCOM? Excelent!

Deoarece asta înseamnă că aveți o afacere ecologică. Prin utilizarea platformei evitați cursele inutile și poluante din ziua întâi.

Puteți obține asta de la noi, în alb și verde! Arătați clienților că nu sunteți doar un partener de încredere, dar și ecologic.

mai multe..

Condiții de utilizare pentru sigiliul -„Green we can”

Sunteți bineveniți să integrați logo-ul „Green we can” pe website-ul dvs. pentru a certifica sprijinul ecologic. Înainte de a utiliza codul HTML-autorizat pe pagina web, trebuie să acceptați următoarele condiții.

 • TIMOCOM oferă beneficiarului de servicii acces gratuit la codul sursă HTML pentru sigiliul „Green we can”. Beneficiarul poate utiliza sau afișa pe pagina proprie.
 • Sigiliul „Green we can” are rolul de mări conștientizarea ecologică și de a crește cererea pentru produse ecologice.
 • Prezentul acord va înceta, fără explicații suplimentare în cazul în care:
  1. sigiliul „Green we can” nu este utilizat conform condițiilor convenite su este utilizat într-o formă alterată față de cea afișată mai jos.
  2. beneficiarul serviciului manipulează sau modifică codul sursă în orice fel.
  3. sigiliul „Green we can” este folosit pe pagini web sau în documente care pot degrada TIMOCOM și/sau serviciile TIMOCOM, încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau orice lege a bunelor moravuri.
 • În cazul în care beneficiarul încalcă oricăre dintre dispozițiile menționate în par. 3, TIMOCOM își rezervă în mod exclus dreptul de a solicita compensare adecvată.
 • Părțile pot în orice moment, fără notificarea motivelor să rezilizeze contractul, dacă denunță prezentul acord până 15. a lunii în cauză.
Integrați pe site-ul dvs. sigiliul nostru pentru mediu -„Green we can”

Copiați codul HTML în locul potrivit pe site-ul Dvs. Dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să contactați specialistul Dvs. IT.

TIMOCOM Green We Can
sus pe pagină