skip navigation

#WeTrustInLogistics

Ridicare a restricțiilor IP pentru toți utilizatorii TIMOCOM. Bursa de transporturi și Bursa spațiilor de depozitare sunt gratuite pentru firmele, care până acum nu au utilizat platforma, până la data de 01.07.2020.

Coronavirusul are efecte extinse asupra întregii Comunități Europene. Pentru domeniul logisticii înseamnă provocări noi în ceea ce privește asigurarea continuității funcționării lanțurilor de aprovizionare și a aprovizionării întregii Europe. Totodată va avea urmări economice profunde pentru firmele de transport și de logistică.

TIMOCOM dorește să ajute imediat în situația curentă De aceea, am ridicat temporar toate restricțiile IP pentru licențele noastre. Prin aceasta le oferim clienților noștri accesul de acasă la sistemul nostru, după verificarea noii adrese IP – incl. la bursele de transporturi și de spații de depozitare.

În plus, cine se înregistrează acum pentru prima dată va putea utiliza serviciile noastre, gratuit și fără obligația de a continua, până la 01.07.2020. În special în cazul deficitelor sau al incapacității de livrare pe termen scurt, ori al necesarului de spații de depozitare, pot fi găsite aici rapid soluții înlocuitoare din rețeaua de clienți existenți.

Noi, cei de la TIMOCOM avem convingerea că vom putea depăși această încercare cu mijloacele existente și cu forțe reunite. #WeTrustInLogistics

1
 
 
2
 

În prima fază ne sunt necesare câteva informații despre firma dumneavoastră. Vă rugăm să completați formularul în întregime și să faceți clic pe „Mai departe”.

Acum sunt necesare câteva informații despre persoana dumneavoastră și modul în care vă putem contacta. În final puteți expedia cererea de înregistrare printr-un clic pe „Înregistrați-vă acum”.

Rezolvat!

Lipsesc informații importante. Vă rugăm să completați toate câmpurile.

Smart Logistics System și serviciile oferite de TIMOCOM sunt puse la dispoziția firmelor din industrie, comerț, transporturi și logistică. În acest moment nu avem oferte pentru persoane fizice.

Textul introdus în chirilic este transcris automat de către ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012)

Textul introdus în chirilic este transcris automat de către ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012)

Textul introdus în limba chirilică este transcris automat prin "Transliteration Standard" - BGN / PCGN 1952 (-> 2013)

Textul introdus în scriptul grecesc este transcris automat de către ELOT 743.

Textul introdus în chirilic este transcris automat de către ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012)

Textul introdus în chirilic este transcris automat de către ГОСТ Р 52535.1-2006 (2010-2012)

Textul introdus în limba chirilică este transcris automat de "MZ Standard"

Textul introdus în limba chirilică este transcris automat de "Standardul Național"

Prin acționarea butonului „Înregistrați-vă acum” acceptați Condiţiile contractuale generale. Nu atrage după sine nici o cheltuială!

inapoi

TIMOCOM oferă o trecere gratuită la utilizarea de acasă

Pentru aceasta nu trebuie decât să încărcați software-ul nostru în calculatorul de acasă și să vă autentificați cu ID-ul TIMOCOM.

Lipsesc informații esențiale. Vă rugăm să completați câmpurile pentru a putea începe descărcarea.

Termeni şi condiţii

TIMOCOM este o firmă FreightTech de mărime mijlocie din regiunea Düsseldorf. Ca administratori ai celei mai mari burse de transporturi și de spații de depozitare din Europa, am ajutat din 1997 peste 135 000 de utilizatori să facă față cerințelor zilnice din domeniul logisticii.

Luați legătura cu noi

Serviciul nostru de relații cu clienții vă stă la dispoziție:

+36 22 51 59 56

+36 22 51 59 76

info.ro@timocom.com

sus pe pagină