Găsiți marfă ușor

Pe bursa de transport zilnic mai mult de 1 milion spațiu de încărcare- és oferte internaționale pot fi găsite, oferite în prezent de mai mult de 147.000 de utilizatori din întreaga Europă. Se poate găsi ceva pentru toată lumea. Indiferent dacă este transportator, casă de expedițe sau firmă de producție sau comerț.

Freight-exchange-Easily-find-freight

Acești clienți au deja încredere în noi:

cartrans-romania-testimonial

TIMOCOM a reușit să conecteze și cel mai mic transportator din Europa cu cel mai mare integrator de servicii 4PL. Pentru noi, TIMOCOM reprezintă cel mai important instrument de lucru, acolo am legat conexiuni ce ulterior s-au dezvoltat în parteneriate. De altfel, ID-ul nostru TIMOCOM este cea mai utilizată carte de vizită. Felicitări TIMOCOM!

Decebal Popescu
Cartrans Romania

tangram-co-testimonial

"Este zilnic o adevărată provocare să reușim menținerea partenerilor noștri într-o continuă mișcare. TIMOCOM ne ajută în aceste provocări, astfel devenind un instrument de muncă inevitabil."

Pál Rozália Réka
Tangram-Co

tramos-srl-testimonial

"Pentu noi, TIMOCOM este unealta care ne-a impins spre noi colaborari, ne-a usurat si eficientizat modul de lucru, precum si comunicarea cu partenerii nostri. Multumim TIMOCOM!"

Sebastian Mos
Tramos Srl.

TimoCom-reference-DHL
TimoCom-Referenz-DBSchenker
TimoCom-reference-Dachser
Erfahren Sie mehr über Kühne & Nagel AG & Co. KG - Wittgenstein bei Chemnitz
TimoCom-Referenz-RhenusLogistics
TimoCom-reference-adar

Înregistrare - simplu și rapid

Aveţi întrebări? Întrebaţi!

Colegii noștri vă stau la dispoziție de luni până vineri de la 8:00 la 16:30 la numărul de telefon de mai jos:

sus pe pagină