Găsiți ușor mărfuri

Pe bursa de transport, zilnic sunt disponibile peste 1 milion de spații de încărcare și oferte de mărfuri, oferite de peste 156.000 de utilizatori din întreaga Europă. Se poate găsi ceva pentru fiecare în parte, indiferent dacă este vorba de transportator, casă de expediții sau firmă de producție sau comerț.

Freight-exchange-Easily-find-freight

Acești clienți au deja încredere în noi:

cartrans-romania-testimonial

TIMOCOM a reușit să conecteze și cel mai mic transportator din Europa cu cel mai mare integrator de servicii 4PL. Pentru noi, TIMOCOM reprezintă cel mai important instrument de lucru, acolo am legat conexiuni care ulterior s-au dezvoltat în parteneriate. De altfel, ID-ul nostru TIMOCOM este cea mai utilizată carte de vizită. Felicitări TIMOCOM!

Decebal Popescu
Cartrans Romania

tangram-co-testimonial

"Este zilnic o adevărată provocare să reușim menținerea partenerilor noștri într-o continuă mișcare. TIMOCOM ne ajută în aceste provocări, astfel devenind un instrument de muncă inevitabil."

Pál Rozália Réka
Tangram-Co

tramos-srl-testimonial

"Pentru noi, TIMOCOM este unealta care ne-a împins spre noi colaborări, ne-a ușurat si eficientizat modul de lucru, precum și comunicarea cu partenerii noștri. Mulțumim TIMOCOM!"

Sebastian Mos
Tramos Srl.

TimoCom-reference-DHL
TimoCom-Referenz-DBSchenker
TimoCom-reference-Dachser
Erfahren Sie mehr über Kühne & Nagel AG & Co. KG - Wittgenstein bei Chemnitz
TimoCom-Referenz-RhenusLogistics
TimoCom-reference-adar

Deveniți client simplu și rapid:

Aveţi întrebări?

Vă stăm cu drag la dispoziție de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:30 la numărul de mai jos:

sus pe pagină