Impressum

Furnizor

TIMOCOM GmbH
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

Administratori:
Jens Thiermann, Tim Thiermann

Sediul firmei: Düsseldorf
Forma juridică: societate cu răspundere limitată (srl.)
Instanța de înregistrare: Amtsgericht Düsseldorf, Nr. de înregistrare: 439 213 HRB 34489
Cod fiscal intracomunitar (Umsatzsteuergesetz 27 a §): DE 189 439 213

Deutsche Bank AG, Düsseldorf
BIC: DEUTDEDDXXX
IBAN: DE14300700100678718800

Kreissparkasse Düsseldorf
BIC: WELADED1KSD
IBAN: DE02301502000002049989

Autoritate pentru activitatea de încasări:
Președintele OLG Düsseldorf,
Cecilienallee 3, 40474 Düsseldorf

Asigurare de răspundere:
Zurich Insurance plc NfD
Platz der Einheit 2, 60327 Frankfurt am Main
Număr asigurare: 810.061.870.158
Regiunea acoperită: EU

Comunicare legală

Oferta TIMOCOM este exclusiv pentru companii și cumpărători specializați în transport.

(1) Limitarea răspunderii

Conținutul acesui website

Conținutul acesui website este creat cu mare grijă. TIMOCOM GmbH (denumită în continuare TIMOCOM) nu își asumă responsabilitatea pentru completitudinea, corectitudinea și actualitatea informațiilor prezentate în acest sens. Utilizarea informațiilor accesibile se face pe risc propriu al utilizatorului. În cazul în care la o anumită publicație este afișată și numele, aceasta redă părerea respectivului autor, și nu părerea TIMOCOM-ului. Informațiile cuprinse în acest site nu oferă niciun fel de garanție, de asemenea nici implicite, referitoare la serviciile sau produsele oferite de TIMOCOM.

Disponibilitatea website-lui

TIMOCOM depune toate eforturile ca serviciul să fie accesibil încontinuu și fără întreruperi. Nu sunt excluse însă, perioade de nefuncționalitate, chiar în ciuda acestor eforturi consecvente. TIMOCOM își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe oricând furnizarea serviciului.

Link-uri externe

Acest website poate conține linkuri către site-uri terțe.
Aceste pagini web cad sub responsabilitatea operatorului respectiv. TIMOCOM a verificat conținutul acestor linkuri externe, la prima activare, dacă prezintă sau nu o încălcare a legii. La momentul respectiv nu s-a constatat nici o încălcare. TIMOCOM însă, nu are nici o influență asupra configurației actuale și viitoare sau asupra conținuturilor paginilor conexe. TIMOCOM nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul din spatele referințelor sau din spatele link-urilor externe. Aceste link-uri externe nu pot fi controlate permanent de către furnizor, fără prezentarea unor indicii concrete în sensul încălcării legii. În acest caz însă, astfel de link-uri externe sunt șterse fără întârziere.

Anunțuri publicitare

Autorul acestora poartă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicitare, precum și pentru conținutul site-ului la care se face reclamă. Prezentarea anunțurilor publicitare nu înseamnă acceptarea și acordul cu conținutul acestuia.

Fără relație contractuală

Folosirea site-ului TIMOCOM nu presupune o relație contractuală între utilizator și TIMOCOM, cu excepția acceptării obligatorii a acestor condiții de utilizare. Sunt excluse pretențiile contractuale sau cvasi-contractuale de la TIMOCOM în acest sens.

(2) Dreptul de autor

Conținutul publicațiilor și lucrările publicate pe acest site sunt protejate prin legea drepturilor de autor. Orice utilizare, conform prevederilor dreptului german de autor, necesită o aprobare prealabilă scrisă din partea autorului sau al editorului respectiv. Acest lucru se aplică în mod special pentru multiplicare, procesare, traducere, stocare, prelucrare, respectiv reproducere a conținutului în baze de date sau în alte sisteme sau în alte scopuri electronice. Conținutul și contribuțiile terțelor părți sunt prevăzute ca atare. Multiplicarea sau transmiterea neautorizată a unor fracțiuni din conținut sau a unor pagini integrale, în scopuri comerciale sau profesionale, nu este permisă și se aplică sancțiune.

Linkurile la site-ul TIMOCOM sunt oricând binevenite și nu necesită o aprobare din partea furnizorului site-ului. Prezentarea acestui website pe alte site-uri este permisă numai cu aprobarea TIMOCOM.

(3) Dreptul aplicabil

Se aplică exclusiv prevederile dreptului german.

(4) Condiții speciale de utilizare

În situații în care sunt condiții speciale de utilizare a acestui site, care derogă de la punctele anterioare, de la (1) la (3), se va face referire în acest sens. În acel caz sunt aplicabile prevederile condițiilor speciale de utilizare.

(5) Bildnachweise

© Milan Noga reco - stock.adobe.com 

© Jaroslav Pachý Sr. - stock.adobe.com 

© nd3000 - stock.adobe.com 

© Art_Photo – stock.adobe.com 

(6) Protecția informatorilor

Informatorii ne pot contacta anonim prin adresa de email: whistleblowing@timocom.com sau prin poștă.

sus pe pagină