TimoCom Logo

JavaScript este dezactivat în browser-ul dvs.

Astfel, unele functii ale site-ului sunt reduse. Vă rugăm să activați temporar JavaScript din setările browser-ului pentru a spori comfortul și nivelul de utilizare.
Pentru industrie şi comerţ – TC eMap®
Vreau să știu, unde se află marfa mea. De aceea, am încredere în cei care lasă camioanele lor să fie urmărite prin aplicația TC eMap®.

Tracking – Rămâneți informat!Hartă interactivă cu soluție de urmărire

TimoCom vă oferă: Soluție 3-în-1 pentru eficiență și siguranță mai mare! Soluție de urmărie în TC eMap® care conține sistemele telematice pe o singură platformă. Cu ajutorul planificatorului de rute, puteți direct din bursa de transport și marfă TC Truck&Cargo® să determinați traseul dorit pentru fiecare cursă. Și în același timp puteți să calculați toate costurile suplimentare, tot prin aplicația
TC eMap®.

Aplicația TC eMap® oferă încredere

Firmele pot, direct în program, să menționeze că oferă un mijloc de transport, care poate fi urmărit prin aplicația TC eMap® – oferind astfel un argument puternic la semnarea unui contract.

Avantajele programului TimoCom-Tracking:

  • diferiţi furnizori de sisteme telematice într-o singură aplicație
  • siguranță mai mare pe tot parcursul transportului
  • nu trebuie instalat, astfel nu există costuri de instalare: Puteți folosi sistemul Dvs. telematic și programul TimoCom deja bine cunoscut
  • accesibil pe 24 de limbi străine
  • Toate datele dumneavoastră sunt "Hosted in Germany"

TC eMap® face industria de transport mai transparent și eficient

Calea de informații între antreprenor și client este mult mai scurt și mai eficient, deoarece toate mijloacele de transport sunt vizibile și pot fi urmărite pe platformă. Astfel, orice neînțelegere poate fi eliminată imediat.

Arhivă imagini

Priviţi TC eMap® în arhiva de imagini!

Video-Tutorials

Noi vă arătăm!

Videoclipurile noastre vă ajută să folosiți produsele noastre cât se poate de eficient. În videoclipuri vă explicăm pas cu pas toate produsele TimoCom.

Lexicon de Transport

Lexicon de Transport – Informaţii despre expresiile din domeniul de transport

TimoCom vorbește

Rămâneți cu noi

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate.