skip navigation

Toate știrile dintr-o privire

Comunicate de presă actuale

Certificate HACCP și ATP pentru siguranța alimentelor
30.09.2020

Seria „Sigiliu & certificate”: HACCP, ISO 22000 și ATP

Certificarea internațională conform HACCP expiră în ianuarie 2021; faza de încheiere a început în ianuarie 2018. După începutul anului 2020 nu au mai fost eliberate marcaje, iar firmele certificate au obligația de a obține o certificare alternativă. Articolul din comunicatele de service vă oferă o imagine de ansamblu asupra certificării HACCP și a unei alternative, ISO 22000. În plus, obțineți informații despre autorizația ATP.

Citesc mai departe >
Reglementări vamale Europa
30.09.2020

Noi reglementări pentru transportul de mărfuri din și în statele membre ale Uniunii Europene

Circulația mărfurilor în cadrul UE este în principiu liberă. Există însă reglementări și restricții. Revizuirea directivei UE aduce peste 40 de modificări ale reglementărilor vamale.

Citesc mai departe >
Foto Jochen Eschborn
30.09.2020

Corona ca oportunitate

Domeniul transporturilor nu a fost caracterizat niciodată de marje de profit uriașe. Însă, odată cu criza corona cererea de capacități de transport a scăzut drastic și oferta excedentară de capacități de transport care a urmat a dus parțial la prețuri sub costuri pe piața contractelor pe termen scurt. S-a constatat imediat necesitatea unei reglementări, pentru a se preveni ofertele de dumping. Adevărul este: criza corona a dezvăluit fără menajamente lipsurile din domeniul transporturilor din Germania. Acestea nu se referă numai la gradul de digitalizare al unui număr mare de firme, ci și la modul în care sunt organizate transporturile rutiere de mărfuri din Germania.

Citesc mai departe >

Media

În sprijinul vizual al textelor despre și de la TIMOCOM vă stă la dispoziție mediateca TIMOCOM. Pentru a le descărca, imaginile și documentele sunt organizate în șase categorii: „Imprimate pentru firme” (Business material, „Grafică” (Imagery), „Materiale promoționale” (Brochures), „Logo” (Logos), „Galerie imagini” (Picture gallery) și „Sistem/servicii” (System/Services). Alte opțiuni de filtrare, ca de ex. după limbă, fac posibilă utilizarea intuitivă a mediatecii noastre.

Spre mediatecă

Contact presă

TIMOCOM GmbH
Comunicare firmă
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 56

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. Detalii