skip navigation

Toate știrile dintr-o privire

Comunicate de presă actuale

Domeniul transporturilor și efectele economice
29.04.2022

Barometrul de transport: Logistica suferă de pe urma efectelor economice ale războiului

Primul trimestru al anului 2022 este afectat puternic de efectele războiului din Ucraina. Atmosfera economică este pesimistă în întreaga Europă. Domeniul transporturilor este încă la un nivel înalt. Însă creșterea prețului energiei are un efect masiv asupra transportului rutier de marfă. Acest domeniu se află în fața unor provocări imense.

Citesc mai departe >
Barometrul de transport TIMOCOM înregistrează în general o creștere a ofertei de mărfuri pentru transportat
01.02.2022

Barometrul de transport TIMOCOM: capacitățile insuficiente se confruntă cu cererea crescută

Trimestrul al patrulea al anului 2021 indică o evoluție ascendentă stabilă a ofertelor de mărfuri pentru transportat și un dezechilibru în comparație cu ofertele de capacități de transport. Barometrul de transport TIMOCOM indică în continuare o creștere față de anul trecut a mărfurilor pentru transportat introduse în Smart Logistics System. Datele cumulate din 46 de țări europene arată o creștere semnificativă de 51 de procente. Această valoare a crescut ușor și față de trim.3.

Citesc mai departe >
Volumul de marfă peste nivelul din anul precedent
21.10.2021

Barometrul de transport TIMOCOM: Creștere puternică după încetinirea activității pe timpul verii

Al treilea trimestru 2021: Volumele de mărfuri în toate țările, cu 51% peste nivelul din anul precedent - ușoară scădere comparativ cu trimestrul al doilea din 2021.

Citesc mai departe >

Comunicate de service actuale

Hard-disk pe marginea căruia se găsesc cartoane și în centru un cip cu un avion, autocamion, motostivuitor, hartă și un cronometru
21.02.2022

Licența UE: Aceste noi reglementări vor intra în vigoare din mai 2022 pentru firmele KEP

Transporturi rutiere de marfă și cabotaj transfrontaliere fără o licență UE validă? Ceea ce pentru firmele KEP a fost de mult timp la ordinea zilei, începând din 21 mai 2022 va fi de domeniul trecutului. Unul dintre motive: O ajustare a directivei privind accesul la piață și meserii, care va intra în vigoare în 21 februarie 2022. Aceasta stipulează că numai vehiculele de transport ușor cu o masă totală maximă autorizată peste 2,5 tone trebuie să posede o licență UE.

În acest articol vă dezvăluim ce trebuie să aibă în vedere firmele de transport și modul în care se poate cere o licență UE.

Citesc mai departe >
Eliza Wyrwich lucrează la biroul Contabilitate și incaso la Mega Pol Trans de la Pila și în cazul neachitării facturilor apelează la serviciul inkasso de la TIMOCOM.
12.01.2021

Modul de procedare cu rău-platnicii

În cazul în care termenul de plată a fost depășit și încercările de rezolvare nu au succes, pentru recuperarea sumelor restante poate fi util un furnizor de servicii inkasso. Firma de transport Mega Pol Trans din Polonia utilizează în acest scop serviciul inkasso de la TIMOCOM – cu o rată a succesului de până la 90 de procente.

Citesc mai departe >

Contact presă

TIMOCOM GmbH
Comunicare firmă
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 56

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină