skip navigation

Toate știrile dintr-o privire

Comunicate de presă actuale

cu 10 mil. de oferte de mărfuri pentru transportat mai mult decât în 2020
23.04.2021

Barometrul de transport TIMOCOM: Început de an cu valori peste nivelul anterior al crizei

Primul trimestru al anului 2021 oferă motive de optimism. Conform Barometrului de transport TIMOCOM, bazat pe mărfurile pentru transportat introduse în sistem din 46 de țări europene, după un start mai liniștit primul trimestru depășește în total valorile similare ale anului precedent cu 58 de procente. În acest trimestru au fost introduse cu peste 10 mil. mai multe oferte de mărfuri pentru transportat față de aceeași perioadă a anului 2020.

Citesc mai departe >
Sunt rețelele de intermediere a transporturilor o bună investiție?
18.03.2021

Bursa de transport pentru comerț & producție

Beneficiile Bursei de transport pentru firmele din comerț & industrie

Bursele de transport—denumite și burse ale capacităților de transport—sunt piețe virtuale pe care se întâlnesc cererile și ofertele de capacități de transport. Beneficiile participării la o rețea a unei burse de transport pot fi evidente pentru unii, iar pentru alții pot fi încă neclare. Există mai multe motive pentru care utilizarea unei rețele a unei burse de transport poate fi benefică pentru firma dumneavoastră.

Citesc mai departe >
Barometrul de transport TIMOCOM:
28.01.2021

Barometrul de transport TIMOCOM: Boom-ul mărfurilor pentru transportat pe ultima linie dreaptă

Acest an agitat, aflat sub semnul coronavirusului, s-a arătat optimist și în trimestrul al patrulea. Barometrul de transport TIMOCOM, bazat pe mărfurile pentru transportat introduse în sistem din 44 de țări europene, a indicat o creștere de 9 % față de trimestrul anterior. Deși acestea au scăzut în octombrie (-4 %) și noiembrie (-28 %) față de luna septembrie (+70 %), deosebit de puternică, situația s-a refăcut semnificativ în decembrie. Mărfurile oferite pentru transportat introduse în sistem au crescut, în comparație cu luna precedentă, din nou cu 18 %. Această creștere este remarcabilă, deoarece luna decembrie a depășit luna noiembrie 2020 cu aproape 1,5 milioane de oferte de mărfuri. O valoare marcantă, deoarece ultima lună din an este, de regulă, mai puțin spectaculoasă.

Citesc mai departe >

Comunicate de service actuale

Eliza Wyrwich lucrează la biroul Contabilitate și incaso la Mega Pol Trans de la Pila și în cazul neachitării facturilor apelează la serviciul inkasso de la TIMOCOM.
12.01.2021

Modul de procedare cu rău-platnicii

În cazul în care termenul de plată a fost depășit și încercările de rezolvare nu au succes, pentru recuperarea sumelor restante poate fi util un furnizor de servicii inkasso. Firma de transport Mega Pol Trans din Polonia utilizează în acest scop serviciul inkasso de la TIMOCOM – cu o rată a succesului de până la 90 de procente.

Citesc mai departe >
Angajații biroului inkasso Julian van Achter, Geoffrey Bladier și Denise Becht sfătuiesc, asistă, mediază și ajută clienții TIMOCOM să-și recupereze banii.
17.11.2020

Angajații biroului inkasso de la TIMOCOM în interviu

TIMOCOM le oferă clienților săi un serviciu inkass deja de mai mulți ani, pentru a fi un partener de nădejde în cazul facturilor neachitate. În acest comunicat de service au cuvântul angajații biroului inkasso de la TIMOCOM, pentru a arunca o privire asupra activității de zi cu zi din domeniul logisticii internaționale. Un lucru e sigur: această activitate de intermediere este uneori neașteptată, rareori supărătoare, însă întotdeauna interesantă și diversă. Geoffrey Bladier, Denise Becht și Julian van Achter ne relatează din experiența lor, elimină totodată unele clișee și ne arată cât succes se poate obține cu diplomație și înțelegere în relațiile de afaceri.

Citesc mai departe >

Contact presă

TIMOCOM GmbH
Comunicare firmă
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 56

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină