Toate știrile dintr-o privire

Comunicate de presă actuale

14.02.2020

Strategii pentru o firmă de transport eficientă și de încredere

Eliminarea blocajelor în domeniul transporturilor

Luna decembrie este în numeroase domenii una dintre cele mai active perioade ale anului. Datorită comerțului de sezon transportatorii și comercianții se confruntă, printre alții, cu o intensificare a circulației mărfurilor. Hanna Cwojdzińska cunoaște aceste lucruri prea bine. Ea este societară la firma de logistică FreeGo Logistic, specializată în import, export, cabotaj și transport intern. Fiind o transportatoare cu experiență rezolvă situații dificile și intervine deseori ca „pompier”, după cum îi place să-și spună. Principiile principii, cum sunt securitatea, responsabilitatea, diversitatea și managementul eficient al timpului, pe care a fost clădită marca FreeGo Logistic, ajută la depășirea provocărilor.

Citesc mai departe >
22.01.2020

Logistica digitală - next level

Când procesele sunt cursive logistica este într-o poziție optimă. În această situație sunt exploatate la maximum timpul și spațiul pe fiecare metru din lanțul de aprovizionare. Pentru aceasta nu este suficientă numai interconectarea perfectă a diverselor componente ale serviciilor, cum sunt transporturile, ambalajele și logistica de depozitare. La fel de importante sunt planificarea, dirijarea și controlul proceselor într-o măsură care să depășească limitele firmei proprii. În timp real. Și cu un maximum de transparență.

Citesc mai departe >
02.12.2019

Work-Sleep-Balance: Simbioza dintre somn și muncă

Indiferent dacă sunteți transportator sau dispecer, conducător auto sau funcționar la birouri: raportul Work-Sleep este important pentru toată lumea. În special în meseriile în care se lucrează în schimburi, simbioza dintre timpul de lucru și cel de somn este foarte greu de realizat. Însă cu toții trebuie să-i recunoaștem importanța.

Citesc mai departe >

Media

În sprijinul vizual al textelor despre și de la TIMOCOM vă stă la dispoziție mediateca TIMOCOM. Pentru a le descărca, imaginile și documentele sunt organizate în patru categorii: „Branșă”, „Acțiuni”, „Firmă” și „Platformă/servicii”. Alte opțiuni de filtrare, ca de ex. după limbă, fac posibilă utilizarea intuitivă a mediatecii noastre.

Spre mediatecă

Contact presă

TIMOCOM GmbH
Comunicare firmă
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 56

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. Detalii