skip navigation

Toate știrile dintr-o privire

Comunicate de presă actuale

Barometrul de transport TIMOCOM:
28.01.2021

Barometrul de transport TIMOCOM: Boom-ul mărfurilor pentru transportat pe ultima linie dreaptă

Acest an agitat, aflat sub semnul coronavirusului, s-a arătat optimist și în trimestrul al patrulea. Barometrul de transport TIMOCOM, bazat pe mărfurile pentru transportat introduse în sistem din 44 de țări europene, a indicat o creștere de 9 % față de trimestrul anterior. Deși acestea au scăzut în octombrie (-4 %) și noiembrie (-28 %) față de luna septembrie (+70 %), deosebit de puternică, situația s-a refăcut semnificativ în decembrie. Mărfurile oferite pentru transportat introduse în sistem au crescut, în comparație cu luna precedentă, din nou cu 18 %. Această creștere este remarcabilă, deoarece luna decembrie a depășit luna noiembrie 2020 cu aproape 1,5 milioane de oferte de mărfuri. O valoare marcantă, deoarece ultima lună din an este, de regulă, mai puțin spectaculoasă.

Citesc mai departe >
Dispecerat de succes cu bursa de transport TIMOCOM
22.01.2021

Niciun secret: acesta este secretul care stă la baza succesului

Bursa de transporturi – cu aceasta a început povestea de succes a prestatorului german de servicii IT, TIMOCOM. Piața contractelor pe termen scurt, unde se întâlnesc mărfurile pentru transportat cu capacitățile de transport, a fost până acum punctul central pentru Smart Logistics System de la TIMOCOM. Gradul ridicat de securitate și diversitatea limbilor și a funcțiilor din aplicațiile Mărfuri pentru transportat și Capacități de transport îi asigură un succes de durată. Peste 45 000 de firme europene din transporturi, logistică, industrie și comerț îi datorează încredere, care se reflectă și după 23 de ani prin loialitate și distincții.

Citesc mai departe >
1 milion de oferte într-o singură zi Bursa de transport de la TIMOCO
22.01.2021

1 milion de oferte într-o singură zi Bursa de transport de la TIMOCOM realizează un nou record

În 15 decembrie 2020 au fost introduse un milion de oferte de mărfuri pentru transportat și capacități de transport în Smart Logistics System de la TIMOCOM. Această valoare reprezintă un nou record, numai cu puțin înainte de un nou lockdown. Niciodată nu au existat în bursa de transporturi atât de multe oferte într-o singură zi.

Citesc mai departe >

Comunicate de service actuale

Eliza Wyrwich lucrează la biroul Contabilitate și incaso la Mega Pol Trans de la Pila și în cazul neachitării facturilor apelează la serviciul inkasso de la TIMOCOM.
12.01.2021

Modul de procedare cu rău-platnicii

În cazul în care termenul de plată a fost depășit și încercările de rezolvare nu au succes, pentru recuperarea sumelor restante poate fi util un furnizor de servicii inkasso. Firma de transport Mega Pol Trans din Polonia utilizează în acest scop serviciul inkasso de la TIMOCOM – cu o rată a succesului de până la 90 de procente.

Citesc mai departe >
Angajații biroului inkasso Julian van Achter, Geoffrey Bladier și Denise Becht sfătuiesc, asistă, mediază și ajută clienții TIMOCOM să-și recupereze banii.
17.11.2020

Angajații biroului inkasso de la TIMOCOM în interviu

TIMOCOM le oferă clienților săi un serviciu inkass deja de mai mulți ani, pentru a fi un partener de nădejde în cazul facturilor neachitate. În acest comunicat de service au cuvântul angajații biroului inkasso de la TIMOCOM, pentru a arunca o privire asupra activității de zi cu zi din domeniul logisticii internaționale. Un lucru e sigur: această activitate de intermediere este uneori neașteptată, rareori supărătoare, însă întotdeauna interesantă și diversă. Geoffrey Bladier, Denise Becht și Julian van Achter ne relatează din experiența lor, elimină totodată unele clișee și ne arată cât succes se poate obține cu diplomație și înțelegere în relațiile de afaceri.

Citesc mai departe >

Contact presă

TIMOCOM GmbH
Comunicare firmă
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 56

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină