skip navigation

Toate știrile dintr-o privire

Comunicate de presă actuale

Oferte de mărfuri pentru transportat în Europa
29.10.2020

Barometrul de transport TIMOCOM: a fost depășit pragul de 10 milioane

Transporturile rutiere de marfă din Europa au crescut semnificativ în intervalul iulie-septembrie al acestui an. Ofertele de mărfuri pentru transportat înregistrate de Barometrul de transport TIMOCOM în trimestrul al treilea 2020 compensează din nou rezultatele slabe din trimestrul al doilea al anului curent, datorate pandemiei corona. Cifrele depășesc chiar pe cele ale anului precedent, în fiecare lună.

Citesc mai departe >
O angajată verifică plata facturilor.
13.10.2020

Șapte întrebări frecvente despre inkasso în domeniul logisticii

Comanda a fost livrată și factura emisă. Însă plata nu a intrat în cont.

O modalitate de a trata situația cu datornicii este prin intermediul unui birou inkasso. La început pot exista numeroase neclarități.

În acest comunicat de service vă răspundem la cele mai frecvente șapte întrebări puse de obicei înainte de contractarea serviciului.

Citesc mai departe >
Certificate HACCP și ATP pentru siguranța alimentelor
30.09.2020

Seria „Sigiliu & certificate”: HACCP, ISO 22000 și ATP

Certificarea internațională conform HACCP expiră în ianuarie 2021; faza de încheiere a început în ianuarie 2018. După începutul anului 2020 nu au mai fost eliberate marcaje, iar firmele certificate au obligația de a obține o certificare alternativă. Articolul din comunicatele de service vă oferă o imagine de ansamblu asupra certificării HACCP și a unei alternative, ISO 22000. În plus, obțineți informații despre autorizația ATP.

Citesc mai departe >

Comunicate de service actuale

Angajații biroului inkasso Julian van Achter, Geoffrey Bladier și Denise Becht sfătuiesc, asistă, mediază și ajută clienții TIMOCOM să-și recupereze banii.
17.11.2020

Angajații biroului inkasso de la TIMOCOM în interviu

TIMOCOM le oferă clienților săi un serviciu inkass deja de mai mulți ani, pentru a fi un partener de nădejde în cazul facturilor neachitate. În acest comunicat de service au cuvântul angajații biroului inkasso de la TIMOCOM, pentru a arunca o privire asupra activității de zi cu zi din domeniul logisticii internaționale. Un lucru e sigur: această activitate de intermediere este uneori neașteptată, rareori supărătoare, însă întotdeauna interesantă și diversă. Geoffrey Bladier, Denise Becht și Julian van Achter ne relatează din experiența lor, elimină totodată unele clișee și ne arată cât succes se poate obține cu diplomație și înțelegere în relațiile de afaceri.

Citesc mai departe >

Media

În sprijinul vizual al textelor despre și de la TIMOCOM vă stă la dispoziție mediateca TIMOCOM. Pentru a le descărca, imaginile și documentele sunt organizate în șase categorii: „Imprimate pentru firme” (Business material, „Grafică” (Imagery), „Materiale promoționale” (Brochures), „Logo” (Logos), „Galerie imagini” (Picture gallery) și „Sistem/servicii” (System/Services). Alte opțiuni de filtrare, ca de ex. după limbă, fac posibilă utilizarea intuitivă a mediatecii noastre.

Spre mediatecă

Contact presă

TIMOCOM GmbH
Comunicare firmă
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 56

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină