Toate știrile dintr-o privire

Comunicate de presă actuale

Sistemele de management al transporturilor oferă diverse funcții și instrumente
10.07.2020

Cum găsiți sistemul potrivit de management al transporturilor

Planificarea și organizarea transporturilor este o activitate complexă și deseori stresantă. De regulă nu se ajunge la țintă în linie dreaptă, ci pe un traseu sinuos, cu o multitudine de provocări. Aceasta deoarece fiecare transport are particularitățile sale specifice: tipul și cantitatea încărcăturii, specificațiile vehiculului, restricțiile de la locurile de încărcare și descărcare, comunicarea între conducătorii auto, locurile de expediere și de recepție. Pentru ca totul să se desfășoare fără probleme, dispecerul trebuie să dispună de răbdare, de un al șaptelea simț – și de un sistem de management al transporturilor.

 

Citesc mai departe >
Interconectarea în rețea a lanțurilor de aprovizionare
10.07.2020

Provocări și oportunități în digitalizarea lanțului de aprovizionare

Interconectarea în rețea a sistemelor digitale din logistica transporturilor și a spațiilor de depozitare oferă industriei și comerțului numeroase oportunități pentru creșterea eficienței și reducerea costurilor, însă acestea sunt rareori exploatate.

Citesc mai departe >
Gogucz Zsolt, administratorul firmei Kefren Expres
03.07.2020

Digitalizarea a început să câștige teren...

La sfârșitul anului 2012, Kefren Expres și-a ales strategia și oportunitățile viitoare într-un mod inovator: Operațiunile logistice sunt dezvoltate cu ajutorul soluțiilor IT, astfel că s-a implementat o aplicație care dispune de tehnologie de vârf în domeniu. Aplicația susține activitatea lor începând cu februarie 2013, automatizând și crescându-le astfel eficiența.
În timpul pandemiei cu coronavirus, TIMOCOM a ajutat foarte mult toți partenerii, susținând transportul de bunuri și domeniul în întregime.

Citesc mai departe >

Media

În sprijinul vizual al textelor despre și de la TIMOCOM vă stă la dispoziție mediateca TIMOCOM. Pentru a le descărca, imaginile și documentele sunt organizate în șase categorii: „Imprimate pentru firme” (Business material, „Grafică” (Imagery), „Materiale promoționale” (Brochures), „Logo” (Logos), „Galerie imagini” (Picture gallery) și „Sistem/servicii” (System/Services). Alte opțiuni de filtrare, ca de ex. după limbă, fac posibilă utilizarea intuitivă a mediatecii noastre.

Spre mediatecă

Contact presă

TIMOCOM GmbH
Comunicare firmă
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 56

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. Detalii