skip navigation

Despre TIMOCOM

Viziunea noastră

TIMOCOM unește viziunea viitorului logisticii. Ca firmă FreightTech, credem într-o lume fără provocări logistice. De aceea considerăm că misiunea noastră este de a face logistica inteligentă, sigură și simplă. Noi numim acest viitor: Augmented Logistics (Logistica augmentată ). Logistica augmentată este, de asemenea, promisiunea noastră. Pentru că înțelegem acest lucru ca o extindere, îmbunătățire, consolidare, intensificare și creștere a logisticii. Pentru clienții noștri, aceasta înseamnă că pot rezolva provocările lor logistice cu TIMOCOM mai inteligent, sigur și simplu.

Povestea noastră de succes

Lipsa soluțiilor digitale nu sunt doar motivația noastră de astăzi, ci era și baza de înființare a companiei. În aprilie 1997, transportatorul Jens Thiermann a căutat o platformă de transport pan-europeană pentru comenzile sale de transport. Dar ceea ce a găsit, nu tocmai și-au îndeplinit așteptările și cerințele lui. La final s-a hotarât: Am să-mi fac propria platformă! Așa a fost înființată TimoCom Soft- und Hardware GmbH, în fiecare weekend și în timpul său liber am lucrat la dezvoltarea propriei burse de transport. După începutul curajos, astăzi a ajuns o companie de succes de IT din domeniul transportului si logisticii . În anul 2018 TimoCom Soft- und Hardware GmbH s-a schimbat denumirea în TIMOCOM GmbH.

Oferta noastră

Ca pionieri și lideri pentru crearea rețelei de logistică europeană, oferim primul Smart Logistics System, în care sunt procesate zilnic până la 750.000 de oferte internaționale de marfă și autovehicule. O parte a sistemului constituie și o rețea neutră, care cuprinde peste 45 000 de firme verificate. Neutralitatea este un avantaj important, deoarece tranzacțiile sunt încheiate direct între părțile contractante.

Diversitatea noastră

Natura internațională și neobișnuită a întreprinderii IT, constă în faptul că pe lângă sediul central din Erkrath de lângă Düsseldorf mai funcționează și reprezentanțe în Cehia , Polonia și Ungaria , având mai mult de 500 de angajați din 30 de țări . Conducerea firmei este împărțită între fondatorul Jens Thiermann și fiul său Tim Thiermann. Așa se poate realiza conducerea firmei pe lângă experiența acumulată in timp, cu noile perspective . Împreună putem privi înapoi la mai multe pietre de hotar ale companiei.

TIMOCOM în cifre

500+

Angajați (în total)

30+

Naționalități (Angajați)

82,8

milioane de euro încasări

23

an de experiență în IT

4

reprezentanțe

45000 +

clienți internaționali

Update: 08/2020

TIMOCOM - Date & Cifre

Numele TIMOCOM GmbH
Conducerea unității Jens Thiermann, Tim Thiermann
Angajaţi peste 500 din 30 de țări
Sediu Timocom Platz 1, DE-40699 Erkrath
Reprezentanțe Polonia, Cehia, Ungaria
Cifra de afaceri 82,8 milioane de Euro (An fiscal 2019)
sus pe pagină