skip navigation

Bursa de transport lideră pe piață

Cu bursa de transport TIMOCOM puteți tranzacționarapid șieficient pe piața spot. Indiferent dacă prestați sau utilizați servicii de transporturi Aici găsiți partenerul de afaceri căutat. Avantajele: Profitați din oportunitățile noi de afaceri, creșterea vânzărilor și din cursele fără încărcături mai puține. Profitați de asemenea, de ofertele noastre speciale servicii de curierat rapid (KEP) sau găsiți marfă sau spațiu de încărcare de pe dispozitiv mobil App Barometrul de transport.

Găsiți marfă ușor

Pe bursa de transport zilnic mai mult de 800.000 spațiu de încărcare- és oferte internaționale pot fi găsite, oferite în prezent de mai mult de 135.000 de utilizatori din întreaga Europă. Se poate găsi ceva pentru toată lumea. Indiferent dacă este transportator, casă de expedițe sau firmă de producție sau comerț.

Bursa de transport - Găsiți marfă ușor

Setare rapidă al mijloacelor de transport

Cu postarea mijloacelor de transport ca prestator puteți posta ofertă de spațiu de încărcare cu indicarea parametrii vehiculului căutat, cum ar fi de exemplu tipul, volumul/greutatea, data, locul de descărcare și încărcare. În acest fel pot fi evitate atâtcursele fără încărcături, cât și cheltuielile inutile. Potențialii parteneri de afaceri, dând click pe oferta dvs, vă pot contacta.

Bursa de transport - Setare rapidă al mijloacelor de transport

Publicarea inteligentă (smart) al mărfurilor

La introducerea mărfii și lista cu mărfuri disponibileindiferent de de tipul mărfii se poate căuta și oferi. Puteți indica detalii la marfa oferită, cum ar fi dimensiunea, tipul, greutatea, sursa și destinația. În acest fel, puteți înlesni munca solicitanților, care în acest fel, vor putea să vă contacteze mult mai rapid.

Publicarea inteligentă (smart) al mărfurilor

Alegerea mărfii sigure

În oferta detaliată se poate găsi și alte informații legată de transportulales. Dând click pe ofertă, furnizorii o să aibă acces la datele de contact, și ca un potețial partener de afaceri poate să vă contacteze.

Alegerea mărfii sigură

Testați acum sistemul TIMOCOM.

Testați acum gratuit

Aveți întrebări? Vă stăm cu plăcere la dispoziție:

+36 22 51 59 56

Bursa de marfă și camioane

Până la 800.000 de oferte internaționale zilnice. Nu vă mulţumiţi cu mai puţin.

Extract al ofertelor de marfă din/către DE

din

la

Lungime

Greutate

Tip camion

ultima actualizare 2021-04-13 19:45 CET

Grupul închis de utilizatori (GÎU)

Companiile și asociațiile au posibilitatea de a crea grupuri închise de utilizatori în cadrul bursei de transport. Acestea funcționează ca un fel de rețea de transport în cadrul bursei de transport și și creează o rețea de firme rentabilă.

Ofertele postate în Grupurile închise de utilizatori (GÎU)vor fi vizibile mai întâi numai în cadrul grupului, după care devin publice. În acest fel, membrii GÎU vor avea un avantaj de informații și de timp, față de celelalte firme și pot găsi ofertele corespunzătoare mai rapid.

Succesul este în mâna dvs. Întregul TIMOCOM într-o singură aplicație.

App pentru tablete și smartphones. Utilizați TIMOCOM pe un dispozitiv mobil!

Distincții

August 2019 - Bursa de transport TIMOCOM lideră pe piața europeană, a fost distinsă cu certificatul de calitate BME „Transporteinkauf”.

Distincție:  A BMEnet a 'Transporteinkauf' elismeréssel tüntette ki a TIMOCOM fuvarbörzét
sus pe pagină