skip navigation

Avem grijă de partenerii dvs. de afaceri.

Logistica se dezvoltă în colaborare cu partenerii de afaceri potriviți. De aceea, TIMOCOM vă oferă o rețea de logistică neutră, cu ajutorul căreia puteți comenzile de transport să derulați de primă clasă. Furnizarea documentelor (cum ar fi licența UE, CUI-ul, documentele de asigurare etc.) în format digital simplifică procedura, nu mai este necesară trimiterea lor prin e-mail sau fax.

Puteți găsi partenerii de afaceri foarte simplu

Mai mult de 45.000 firme verificate din toată Europa, dau posibilitatea de a vă găsi partenerul de afaceri potrivit. Cu ajutorul funcției de descărcare și încărcare, toate documentele des folosite pot fi accesibile în profilul propriu al companiei, totodată puteți să vizualizați și să descărcați documente de la alți utilizatori.

Profiluri de companie TIMOCOM , Screenshot

Creare Smart Profil

Profitați deavantajul competitivdat deprofilul firmei și atrageți atenția potențialilor parteneri de afaceri. Prin profilurile altor utilizatori obțineți informații precise asupra sectorului european de transport și logistică și în acest fel puteți extinde oportunitățile de afaceri.

Screenshot: Profiluri de companie - Creare Smart Profil

Informare sigură

Cu cât mai multe servicii le oferiți, cu atât veți fi mai atractivi pentru potențialii parteneri de afaceri. Aici puteți să listați toate detaliile despre transport și să furnizați astfel informații complete despre competențele dvs. Toate datele încărcate sunt securizate,astfel încât nu poate avea loc niciun abuz.

Screenshot: Profiluri de companie - Informare sigură

Perspectivă generală clară și rapidă

Relațiile dvs. obișnuite sunt introduse în "Relații de țară" , unde vor fi afișate clar. Partenerii de afaceri potențiali vor afla aici despre gama dvs. de servicii. Confortabil și rapid.

Screenshot: Profiluri de companie - Perspectivă generală clară și rapidă

Comunicare de succes cu alte companii

Puteți prezenta firma ca fiind una de transport sau fiind casă de expediție, astfel vă pot găsi partenerii viitori de afaceri.

Ca și firmă producătoare sau de comerț care postează tendere vă faceți o imagine de ansamblu despre sectorul european de logistică, cu care vă puteți îmbunătăți pe loc lista partenerilor de afaceri.

Testați acum sistemul TIMOCOM.

Testați acum gratuit

Aveți întrebări? Vă stăm cu plăcere la dispoziție:

+36 22 51 59 56

sus pe pagină