Avem grijă de partenerii dumneavoastră de afaceri

Logistica se dezvoltă prin colaborarea cu partenerii de afaceri potriviți. Prin urmare, în sistemul TIMOCOM găsiți o rețea de logistică neutră, care vă permite să derulați comenzi de transport de primă clasă. De asemenea, punerea la dispoziție a documentelor relevante în format digital (cum ar fi licența UE, CUI-ul, documentele de asigurare etc.) simplificată procedura și exclude necesitatea trimiterii acestora prin e-mail sau fax.

Derularea digitală a comenzilor

Mai mult de 55.000 firme verificate din toată Europa oferă posibilitatea de a vă găsi partenerul de afaceri potrivit. Cu ajutorul funcției de încărcare și descărcare toate documentele des folosite pot fi accesibile în profilul propriu al companiei, iar totodată puteți vizualiza și descărca documente de la alți utilizatori.

Profiluri de companie TIMOCOM , Screenshot
Screenshot: Profiluri de companie – Creare Smart Profil

Crearea profilului

Profitați de avantajul concurențial oferit de un profil sugestiv al companiei și atrageți atenția potențialilor parteneri de afaceri. Prin intermediul profilurilor altor utilizatori puteți obține informații precise despre sectorul european al transportului și logisticii și astfel puteți extinde oportunitățile de afaceri.

Evidențierea serviciilor

Cu cât oferiți mai multe servicii, cu atât veți fi mai atractivi pentru potențialii parteneri de afaceri. Aici puteți listata toate detaliile despre transport și să furnizați astfel informații complete despre competențele dumneavoastră. Toate datele încărcate sunt securizate, astfel încât să nu poată avea loc niciun abuz.

Screenshot: Profiluri de companie – Informare sigură
Screenshot: Profiluri de companie – Perspectivă generală clară și rapidă

Afișarea relațiilor

Puteți introduce traseele regulate în secțiunea „Țări deservite”, unde acestea pot fi vizualizate cu ușurință. Potențialii parteneri de afaceri pot afla aici despre gama de servicii pe care le oferiți. Confortabil și rapid.

Relații de succes cu alte firme

În calitate de casă de expediții sau transportator, vă puteți prezenta serviciile și puteți fi găsit de potențiali parteneri de afaceri.

În calitate de producător sau comerciant, puteți obține informații precise despre domeniul transporturilor și logisticii din Europa și vă puteți îmbunătăți lista de parteneri de afaceri.

Ce spun clienții noștri despre aplicația Profil de companie

Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG

„În viitor vom lucra doar cu acele firme care își vor încărca documentele. Noi promovăm în special mijloacele de muncă ecologice – faxul în schimb nu face parte dintre aceste mijloace.“

Willi Kellershohn
director
Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG
TIMOCOM ID: 1262

Dal Ferro Trasporti S.r.l

„Cu această funcție am făcut deja un pas important spre obiectivul nostru de a renunța la hârtie. Cine dorește să rămână pe piață nu poate ignora digitalizarea.“

Jody Dal Ferro
dispecer
Dal Ferro Trasporti S.r.l
TIMOCOM ID: La filmuleț >

Josten International B.V.

„Pentru noi, în calitate de producător, noua funcție de indexul firmelor ne ajută foarte mult în alegerea partenerilor de afaceri. Potențialul partener poate fi verificat dinainte și putem decide mai ușor dacă dorim o colaborare sau nu.“

Geert Josten
director
Josten International B.V.
TIMOCOM ID: 277454

Bojan Bečan, Bečan Trans d.o.o.

Firma noastră este ireproșabilă și toată lumea poate vedea acest lucru. De aceea încărcăm documentele, pentru a transmite încredere cu orice preț către noii parteneri de afaceri.

Bojan Bečan
director
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM ID: 6526

Waldi Szarowski, Daw-Trans

La încărcarea documentelor, eu decid cine are acces la acestea. Astfel, decizia este întotdeauna în mâinile mele.

Waldi Szarowski
director de logistică
Daw-Trans
TIMOCOM ID: 293351

Reisinger Győző, Locargo Kft.

Cu ajutorul noii funcții de încărcare și descărcare, am stocat toate documentele noastre centralizat în profilul firmei. În acest fel vedem întotdeauna datele actuale.

Reisinger Győző
director
Locargo Kft.
TIMOCOM ID: 3172

Josef Miller, ESA s.r.o. Logistica

Cu ajutorul funcției de încărcare și descărcare a documentelor de la TIMOCOM, puteți economisi timp și efort, deoarece toate documentele necesare sunt deja la dispoziția partenerilor de afaceri. Acesta este valabilă și invers.

Josef Miller
Manager of international transport and forwarding
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM ID: 99056

V.S.T. d.o.o

Prin simpla încărcare a documentelor utilizate frecvent, economisim foarte mult timp.

Valentina Šintić
președinte al consiliului de administrație
V.S.T. d.o.o.
ID TIMOCOM: 2026

Utilizați funcția Profil de companie din TIMOCOM Marketplace.

Testați acum gratuit

Aveți întrebări? Vă stăm cu drag la dispoziție:

sus pe pagină