Hermes Forwards Srl.

Hermes Forwards Srl. este o companie de transport și casă de expediție activă în România. Echipa de 20 de persoane are o experiență largă și recunoscută pe piața de expediții de mărfuri din România și Europa. Organizația este accesibilă pe întreg teritoriul României; Există sucursale în București, Timișoara, Deva (Denburg), Satu Mare (Sathmar) și în Miercurea Ciuc (Seklerburg, Csíkszereda). Rețeaua ei de transport de mărfuri garantează o calitate dezvoltată, de încredere și recunoscută. Flota zilnică accesibilă include mai mult de 2.000 de camioane. Printre partenerii lor se numără companii internaționale, întreprinderi mici și mijlocii din întreaga Europă.

TC: Ne puteți spune un caz în care o problemă de afaceri a fost rezolvată cu succes datorită serviciului TIMOCOM Inkasso Internațional?

Csaba Török: Putem vorbi despre mai multe poveşti de succes, rata de succes fiind de 93,75%. Am avut multe cazuri în care suma recuperată cu ajutorul dvs. a fost de peste 10.000 €. În cursul cooperării, colegii mei au învățat să lucreze împreună cu angajații TIMOCOM – astfel încât putem închide cazurile individuale în cauză mai eficient și mai rapid. Bineînțeles, câteodată suma solicitată nu se recuperează deodată, sunt cazuri, în care numai în rate, dar considerăm că şi acestea sunt cazuri de succes.

TC: Cum decideți ca o anumită cauză este peste puterea și capacitatea proprie şi să intre în competenţa TIMOCOM Inkasso Internațional? Cum poate serviciul nostru să ofere soluții înainte de a începe o sesiune de negociere juridică îndelungată?

Csaba Török: Trimitem departamentului Inkasso Internațional toate cazurile în care au trecut 30 de zile după termenul de plată și nu au fost furnizate informații privind plata. Apelăm la serviciul dvs. în special în cazul partenerilor străini, deoarece echipa internațională poate gestiona mai eficient. Procedura rapidă și eficientă, comunicarea transparentă, concretă și rapidă cu privire la diverse aspecte sunt, de asemenea, considerate servicii suplimentare.

sus pe pagină