Mega Pol Trans

Mega Pol Trans a ales TIMOCOM Inkasso Internațional

Transporturi finalizate, facturi deschise

Eliza Wyrwich lucrează la Departamentul de contabilitate și colectare a datoriilor, la "Mega Pol Trans" din Pila. "Când vine vorba de bani, nu este niciodată plictiseală. În schimb, există emoții. În cazul furnizării unui serviciu de transport, presupunem în mod normal că după livrarea mărfii se va realiza şi plata, în perioada de plată convenită, care este deja foarte lungă. Cu toate acestea, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna aşa", spune Wyrwich. Lipsa plăților nerealizate reprezintă o problemă majoră pentru companiile de transport: Costurile zilnice de afaceri sunt foarte mari, iar acumularea unor astfel de incidente de plată pot duce, în cazuri extreme, la pierderi financiare și, în cele din urmă chiar și la faliment. "Trebuie cântărit întotdeauna foarte atent, dacă revendicarea vreţi pe cale judecătorească: Nu costă puţin și de multe ori durează foarte mult. Menținem contactul cu clienții, dar nimeni nu lucrează în mod caritabil și se așteaptă la o plată pentru munca efectuată. Mai întâi sunăm prin telefon și apoi trimitem un e-mail despre creanţă. În cazul în care acest lucru nu ne ajută și revendicarea este controversată, vom folosi serviciul TTIMOCOM Inkasso Internațional. Avem deja experienţă în colaborarea cu TIMOCOM, deoarece există luni în care trimitem mai multe cauze de recuperare al creanţelor către ei. Apreciem acest serviciu foarte mult, fiindcă rata de succes este de până la 86%. Este vorba de o chestiune de calcul: Dacă suma este mare și cazul poate fi soluţionat pe cale amiabilă, fără intervenţia instanţelor judecătoreşti, merită să profitați de această posibilitate. Economisim timp și bani în acest fel. Dacă suma este mai mică, atunci este cu atât mai mult în interesul nostru, să nu generăm costuri suplimentare. Și pentru că TIMOCOM Inkasso Internațional nu este scump, este modalitatea optimă de a recupera creanțele sau de a afla dacă există vreo șansă de obținere a sumei restante ", spune Wyrwich.

Colaborare utilă cu TIMOCOM

TIMOCOM Inkasso Internațional, condus de Alexander Oebel, avocat TIMOCOM, devine activ atunci când, pe de o parte, termenul de plată a fost depășit și, pe de altă parte, toate eforturile clientului în sensul recuperării nu au avut rezultate. Echipa menține un contact strâns cu creditorul, astfel încât să vadă în mod direct progresul cauzei. Acțiunea rapidă, accesul la o mulțime de informații și experiența TIMOCOM Inkasso Internațional face posibilă recuperarea imediată a creanței, fie determinarea celui mai bun mod de acțiune dacă nu este posibilă în acest fel. "Acest lucru este foarte important, deoarece managementul creanțelor reprezintă o parte importantă a activității companiei. Nu merită să lăsăm problema pentru noi însine. Prețul acestei neglijențe poate fi foarte mare ", a spus Wyrwich.

Consecințe pentru neplătitorii creanţelor

Eficiența serviciului TIMOCOM Inkasso Internațional, se bazează pe un mecanism simplu: În cazul în care debitorul nu este dispus să plătească creanța, în ciuda somaţiei trimise și al eforturilor TIMOCOM, el își pierde accesul la platforma TIMOCOM. Aceasta este o formă de protecție al intereselor de peste 135.000 de utilizatori TIMOCOM. TIMOCOM acordă o importanță deosebită corectitudinii și onestității în afaceri. Pentru un antreprenor necinstit acest lucru poate fi foarte dureros, dar totuși consideste o măsură disciplinată pentru comportamentul necesar, pe platforma de transport. De fapt, această consecvență păstrează standardele înalte ale platformei TIMOCOM.

Platforma de transport are un caracter internațional. Acest lucru este foarte important pentru doamna Wyrwich, deoarece aceste problemele de plată sunt tratate de experți – în limba maternă și fără a fi nevoie să angajeze un avocat străin. TIMOCOM Inkasso Internațional este ca un departament suplimentar la Mega Trans Pol, care are grijă de afaceri așa cum ar trebui ", explică ea. Doamna Wyrwich îşi termină programul de lucru la ora 16:00, dar capul rămâne plin de lucruri care trebuie făcute și în programul de mâine – se spune ca domeniul de transport nu doarme niciodată. Mulțumită serviciului Inkasso Internațional de la TIMOCOM, cu toate acestea, are o sarcină în minus.

sus pe pagină