De asemenea, scurt și simplu pot fi realizate și procesele dumneavoastră de transporturi și logistică. Indiferent dacă este vorba despre inițierea transporturilor sau managementul comenzilor, în TIMOCOM Marketplace găsiți aplicația potrivită pentru necesarul și gradul de digitalizare din firma dumneavoastră.

Şpediţie Internaţională

În timpul globalizări, circulaţia mărfurilor pe distanţe lungi devine din ce în ce mai important. O casă de expediţie internaţională organizează, cu toate drepturile şi obligaţiile, transporturi dincolo de frontierele naţionale, astfel se fac legături între client şi transportator. La încheierea tranzacţiei de transport internaţional, preţul de transport va fi asociat cu o marjă. Ofertele fiind luate spre exemplu de pe o bursă internaţională. Firma de expediţie internaţională, în afară de organizarea transportului, mai are şi alte datorii logistice, spre exemplu: depozitarea bunurilor sau registrarea documentelor şi vămuire.

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.


Abonare Newsletter

sus pe pagină