skip navigation

De asemenea, scurt și simplu pot fi realizate și procesele dumneavoastră de transporturi și logistică. Indiferent dacă este vorba despre inițierea transporturilor sau managementul comenzilor, în Smart Logistics System de la TIMOCOM găsiți aplicația potrivită pentru necesarul și gradul de digitalizare din firma dumneavoastră.

Bursă de transport accesibilă pe internet

Bursele de transport din ziua de azi sunt mai ales burse electronice, care funcționează pe bază de web. În sistemele mai simple, ofertele de transport sunt publicate pe internet, pentru a fi accesate mai ușor de cei interesați. Portalul respectiv este finanțat mai ales din publicitațiile afișate. Există și burse de transport accesibile pe internet, care au o taxă, un abonament, cu mai multe servicii și cu o platformă mai performantă și prietenoasă cu utilizatorul. Astfel, clienţii obţin acces la o platformă high-tech de înaltă clasă, care le permite să lucreze rapid şi în condiţii de siguranţă. Plata taxei se face per ofertă transport sau este stabilit un abonament lunar, fix.

Vedeţi şi:

  • Bursă de transport

    Bursa de transport este bursa de încărcături şi a spaţiilor de încărcare este o piaţă virtuală pentru transportatori şi case de expediții. Cu ajutorul acestuia se poate coordona şi optimaliza [...]

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.

Abonare Newsletter

Toate câmpurile marcate cu '*' trebuie completate în mod obligatoriu.

Cu trimiterea formularului de înregistrare (Înregistrați-vă acum) confirmați acordul cu Protecția datelor.

Abonare newsletter:


Datele dumneavoastră personale (e-mail,adresă,nume,prenume) sunt furnizate mai departe în scopuri informative de către TIMOCOM GmbH către SC-Networks GmbH ( Instanță de înregistrare : Amtsgericht München, nr de înregistrare: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 ,82319 Starnberg . SC-Networks GmbH se supune legilor de protecție a datelor germane la fel ca și indicațiilor TIMOCOM GmbH.

sus pe pagină