De asemenea, scurt și simplu pot fi realizate și procesele dumneavoastră de transporturi și logistică. Indiferent dacă este vorba despre inițierea transporturilor sau managementul comenzilor, în TIMOCOM Marketplace găsiți aplicația potrivită pentru necesarul și gradul de digitalizare din firma dumneavoastră.

Bursa spațiilor de depozitare

Găsiți spațiul potrivit pentru depozitarea bunurilor Dvs. - pe bursa online de depozitare. Sunt publicate în jur de 30.000 de oferte de spații de depozitare. Furnizorii pubilcă spații de depozitare după anumite criterii de căutare, pentru a optimiza capacitățile. Cei interesați pot să-și publice spațiul de depozitare pe bursă cu scopul de a optimiza capacitățile. În acest fel, spațiile vacante pot fi evitate iar capacitățile mai bine utilizate. Spțiile de depozitare sunt categorizate după mai multe criterii importante. Astfel, șansele de a găsi soluțiile potrivite pe piața de stocare devin tot mai bune, bursa fiind gama cea mai mare de platform de depozitare din Europa. Utilizatorii au posibilitatea de a căuta ușor și rapid între spațiile de depozitare, reducând astfel spațiile de depozitare vacante. Îmbunătăţirea capacităţii de utilizare fiind țelul aplicației, oferând un ajutor esențial în munca de zi cu zi. Nu numai că bursa spațiilor de depozitare este interesantă pentru întreaga industrie, ci este și cea mai mare gamă a spațiilor de depozitare din Europa – care este de folos nu numai pentru cei din industria de transport și logistică. Bursa spațiilor de depozitare funcționează ca și o piață virtuală.

Vedeţi şi:

  • Logistica depozitării mărfurilor

    Logistica depozitării mărfurilor, face posibilă publicarea sau căutarea spațiilor de depozitare din mai multe țări. Se referă la organizarea sistemului de depozitare, cu ajutorul unui sistem computerizat. Furnizorii pubilcă spații de depozitare după anumite

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.


Abonare Newsletter

sus pe pagină