De asemenea, scurt și simplu pot fi realizate și procesele dumneavoastră de transporturi și logistică. Indiferent dacă este vorba despre inițierea transporturilor sau managementul comenzilor, în TIMOCOM Marketplace găsiți aplicația potrivită pentru necesarul și gradul de digitalizare din firma dumneavoastră.

CEMT

Autorizaţia CEMT ( CEMT = Conférence Européenne des Ministres des Transports / Conferinţa Europeană a Miniştrilor Transporturilor) permite firmelor să transporte mărfuri în trafic rutier peste graniţele dintre statele membre CEMT (în afară de OECD acestea cuprind multe ţări est şi sud-est europene). Autorizaţia CEMT nu autorizează transporturile interne în ţările CEMT sau transporturile între o ţară membră şi o ţară nemembră CEMT.
Aceste autorizaţii sunt eliberate de ministerul de transport sau comerţ abilitate. Utilizarea lor este supus unor condiţii stricte, care, printre altele, cuprind categoriile de vehicule (EURO 1 - 4). Nu există un drept legal asupra acordării acestor autorizaţii. Autorizaţia trebuie să însoţească orice cursă – cu sau fără încărcătură – şi trebuie completată înainte de fiecare plecare în cursă. Permisul este valabil timp de un an calendaristic.

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.


Abonare Newsletter

sus pe pagină