skip navigation

Lexicon de Transport

Intrări în lexic

A B C D E F G I Î J K L M N O P S T U V
 • Firme de transport

  Prin firme de transport se înţeleg societăţile comerciale care transportă mărfurile până la [...]

 • Franco

  Cuvântul franco este utilizat în domeniul comercial și denumește livrările la care expeditorul și nu destinatarul suportă costurile de livrare (sau portoul).

  Termenul opus este „franco [...]

 • FTL (Full Truck Load)

  Prin FTL (Full Truck Load) se înțelege un transport la care un camion are o singură încărcătură. În română se numește camion complet.

  Încărcăturile complete sunt convenabile atât pentru [...]

De asemenea, scurt și simplu pot fi realizate și procesele dumneavoastră de transporturi și logistică. Indiferent dacă este vorba despre inițierea transporturilor sau managementul comenzilor, în Smart Logistics System de la TIMOCOM găsiți aplicația potrivită pentru necesarul și gradul de digitalizare din firma dumneavoastră.

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.

Abonare Newsletter

Toate câmpurile marcate cu '*' trebuie completate în mod obligatoriu.

Cu trimiterea formularului de înregistrare (Înregistrați-vă acum) confirmați acordul cu Protecția datelor.

Abonare newsletter:


Datele dumneavoastră personale (e-mail,adresă,nume,prenume) sunt furnizate mai departe în scopuri informative de către TIMOCOM GmbH către SC-Networks GmbH ( Instanță de înregistrare : Amtsgericht München, nr de înregistrare: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 ,82319 Starnberg . SC-Networks GmbH se supune legilor de protecție a datelor germane la fel ca și indicațiilor TIMOCOM GmbH.

sus pe pagină