De asemenea, scurt și simplu pot fi realizate și procesele dumneavoastră de transporturi și logistică. Indiferent dacă este vorba despre inițierea transporturilor sau managementul comenzilor, în TIMOCOM Marketplace găsiți aplicația potrivită pentru necesarul și gradul de digitalizare din firma dumneavoastră.

FTL (Full Truck Load)

Prin FTL (Full Truck Load) se înțelege un transport la care un camion are o singură încărcătură. În română se numește camion complet.

Încărcăturile complete sunt convenabile atât pentru conducătorul auto, cât și pentru firma de transport și beneficiar. Pentru firma de transport nu sunt necesare avizări, facturări și așteptare în mai multe locuri de încărcare și descărcare. Conducătorul auto depune mai puțin eforturi cu încărcatul, descărcatul și asigurarea mărfii. Beneficiarul se bucură de avantajul unui transport mai rapid, pe drumul cel mai direct spre destinatar.

Opusul termenului FTL este grupajul, denumit și LTL (Less Than Truckload). Un container plin se numește FCL (Full Container Load), iar în cazul transportului feroviar se numește vagon.

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.


Abonare Newsletter

sus pe pagină