skip navigation

Logistica depozitării mărfurilor

Logistica depozitării mărfurilor, face posibilă publicarea sau căutarea spațiilor de depozitare din mai multe țări. Se referă la organizarea sistemului de depozitare, cu ajutorul unui sistem computerizat. Furnizorii pubilcă spații de depozitare după anumite criterii de căutare, și cu ajutorul unui software logistics. Totul pentru a optimiza capacitățile, și a ușura munca de zi cu zi. Logistica depozitării este un proces de depozitare a mărfurilor până la livrare la clienţi. Cea mai importantă este organizarea. Bursa de depozitare este un ajutor esențial în procesul de organizare. Totul trebuie să se miște conform planului, executante şi controlabile inclusiv instrumente pentru realizarea unui flux optim al bunurilor. Disciplinele parţiale, de ex. logistica de achiziţionare, depozitare, transport, producţie, distribuţie şi de eliminare ca deşeu, sunt și ele foarte importante. Procedurile de încărcare trebuie să fie, de asemenea, în conformitate cu cerințele legale. Logistica depozitării mărfurilor servește de asemenea materiale, informațiile și fluxurile de valoare de la achiziții publice la vânzările, de a reglementa și de a îmbunătății capacitățile.

Vedeţi şi:

  • Utilizarea spațiului de depozitare

    Utilizarea spațiului de depozitare depinde în principal de natura depozitului sau spațiului de depozitare. Găsirea unui spațiu potrivit pentru depozitarea bunurilor, fiind cel mai important lucru. [...]

Întotdeauna up to date

Aici vă puteți abona gratis la Newsletter-ul nostru.

Abonare Newsletter

Toate câmpurile marcate cu '*' trebuie completate în mod obligatoriu.

Cu trimiterea formularului de înregistrare (Înregistrați-vă acum) confirmați acordul cu Protecția datelor.

Abonare newsletter:


Datele dumneavoastră personale (e-mail,adresă,nume,prenume) sunt furnizate mai departe în scopuri informative de către TIMOCOM GmbH către SC-Networks GmbH ( Instanță de înregistrare : Amtsgericht München, nr de înregistrare: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 ,82319 Starnberg . SC-Networks GmbH se supune legilor de protecție a datelor germane la fel ca și indicațiilor TIMOCOM GmbH.

sus pe pagină