De asemenea, scurt și simplu pot fi realizate și procesele dumneavoastră de transporturi și logistică. Indiferent dacă este vorba despre inițierea transporturilor sau managementul comenzilor, în TIMOCOM Marketplace găsiți aplicația potrivită pentru necesarul și gradul de digitalizare din firma dumneavoastră.

Logistica firmei

Logistica firmei este termenul cumulativ pentru întreaga logistică a unei firme. Acest termen denumește toate aspectele interne și globale ale logisticii din cadrul unei firme. Din acestea fac parte aprovizionarea, logistica internă pentru producție, expedierea și distribuția produselor.

Termenul
În economie termenul „Logistică” denumește planificarea, comanda, executarea și controlul circulației fizice a mărfurilor și a fluxului informațional corespunzător pe parcursul întregului lanț de crearea valorii dintr-o firmă.

Sarcini logistice există în orice firmă – indiferent de domeniu. Logistica firmei este în acest caz termenul supraordonat pentru diversele cerințe logistice din cadrul unei firme. Firmele care activează în domeniul logisticii sunt specializate în circulația fizică a mărfurilor, pe care le preiau pentru alte firme, împreună cu sarcinile specifice, în calitate de prestatori de servicii, în special de transport.

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.


Abonare Newsletter

sus pe pagină