skip navigation

Lexicon de Transport

Intrări în lexic

A B C D E F G I Î J K L M N O P S T U V

Logistica firmei

Logistica firmei este termenul cumulativ pentru întreaga logistică a unei firme. Acest termen denumește toate aspectele interne și globale ale logisticii din cadrul unei firme. Din acestea fac parte aprovizionarea, logistica internă pentru producție, expedierea și distribuția produselor.

Termenul
În economie termenul „Logistică” denumește planificarea, comanda, executarea și controlul circulației fizice a mărfurilor și a fluxului informațional corespunzător pe parcursul întregului lanț de crearea valorii dintr-o firmă.

Sarcini logistice există în orice firmă – indiferent de domeniu. Logistica firmei este în acest caz termenul supraordonat pentru diversele cerințe logistice din cadrul unei firme. Firmele care activează în domeniul logisticii sunt specializate în circulația fizică a mărfurilor, pe care le preiau pentru alte firme, împreună cu sarcinile specifice, în calitate de prestatori de servicii, în special de transport.

Întotdeauna up to date

Aici vă puteți abona gratis la Newsletter-ul nostru.

Abonare Newsletter

Toate câmpurile marcate cu '*' trebuie completate în mod obligatoriu.

Cu trimiterea formularului de înregistrare (Înregistrați-vă acum) confirmați acordul cu Protecția datelor.

Abonare newsletter:


Datele dumneavoastră personale (e-mail,adresă,nume,prenume) sunt furnizate mai departe în scopuri informative de către TIMOCOM GmbH către SC-Networks GmbH ( Instanță de înregistrare : Amtsgericht München, nr de înregistrare: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 ,82319 Starnberg . SC-Networks GmbH se supune legilor de protecție a datelor germane la fel ca și indicațiilor TIMOCOM GmbH.

sus pe pagină