skip navigation

LTL (Less Then Truckload)

Prin LTL (Less Then Truckload) se înțelege încărcarea parțială a unui autocamion. În mod normal pentru un autocamion încărcat parțial se caută altă marfă parțială, pentru a fi asigurată rentabilitatea transportului. O alternativă la încărcăturile parțiale este grupajul de marfă.

Teoretic mai multe încărcături parțiale pot aduce mai mulți bani transportatorului în comparație cu o încărcătură completă având aceeași greutate și volum, dar dezavantajele sunt timpii de așteptare în fiecare loc de încărcare și descărcare, determinând o prelungire semnificativă a duratei transportului. În situații în care livrarea trebuie să se facă la un termen strict se poate întâmpla ca un autocamion să parcurgă o porțiune a traseului și numai cu o încărcătură parțială.

Încărcarea parțială a unui container se numește LCL („less than container load“).

Întotdeauna up to date

Aici vă puteți abona gratis la Newsletter-ul nostru.

Abonare Newsletter

Toate câmpurile marcate cu '*' trebuie completate în mod obligatoriu.

Cu trimiterea formularului de înregistrare (Înregistrați-vă acum) confirmați acordul cu Protecția datelor.

Abonare newsletter:


Datele dumneavoastră personale (e-mail,adresă,nume,prenume) sunt furnizate mai departe în scopuri informative de către TIMOCOM GmbH către SC-Networks GmbH ( Instanță de înregistrare : Amtsgericht München, nr de înregistrare: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2 ,82319 Starnberg . SC-Networks GmbH se supune legilor de protecție a datelor germane la fel ca și indicațiilor TIMOCOM GmbH.

sus pe pagină