De asemenea, scurt și simplu pot fi realizate și procesele dumneavoastră de transporturi și logistică. Indiferent dacă este vorba despre inițierea transporturilor sau managementul comenzilor, în TIMOCOM Marketplace găsiți aplicația potrivită pentru necesarul și gradul de digitalizare din firma dumneavoastră.

Sistemelor de gestionare a intervalelor de timp

Principalul obiectiv al sistemelor de gestionare a intervalelor de timp este de a evita imobilizarea de la locurile de încărcare și descărcare. Dacă expeditorul sau șoferul dorește să descarce la un supermarket, terbuie să rezerve un termen printr-un portal (sistem de gestionare a intervalelor de timp) În acest portal sunt afișate intervalele de timp libere (de exemplu: ora 14:00 - 15:00), care se pot rezerva. Șoferul trebuie să sosească punctual la termenul comunicat Pot apărea intervale scurte de așteptare. Dacă șoferul nu poate să ajungă în intervalul de timp optat din cauza ambuteiajului sau a unei pene de cauciuc, el trebuie să rezerve un termen nou. Este identic cu gestionarea avioanelor. Aeroporturile au „Time-Slots” în care trebuie să se incadreze avioanele. În caz contrar se pierde intervalul de timp și pot apărea amenzi substanțiale.

Vedeţi şi:

  • Sistemul de gestionare a transportului

    Sistemul de gestionare a transportului (TM-System) este un instrument pentru disponenți. Cu sistemul de gestionare a transportului, disponentul poate prelucra și administra contractele primite de la expeditori/producători. Rutele sunt planificate aici.

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.


Abonare Newsletter

sus pe pagină