La TIMOCOM putem observa o creștere de două cifre: soluțiile digitale reprezintă motorul dezvoltării branșei de transport

Numărul utilizatorilor Smart Logistics Systems atinge valori noi

09.04.2019

TIMOCOM continuă să crească  Furnizorul  Smart Logistics System anul trecut a avut schimbări nu numai în bursa de transport.  Cel mai mare salt a fost realizat de firma IT în anul 2018,  cu digitalizarea gestionării comenzilor.

Cu 130.000 de utilizatori și 74.6 milioane de încasări a încheiat anul firma IT TIMOCOM din Erkrath

Numărul utilizatorilor care gestionează transporturile lor digital, prin intermediul sistemului IT, a atins un nou record: de 130.000, anul trecut (2017: 127.000). Cifra de afaceri a crescut cu 10% în 2018 și a crescut cu 6,7 milioane de euro, până la 74,6 milioane de euro. Aproximativ 43.000 de clienți (2017: 40.000) are firma IT, la momentul de faţă.

"Trecerea de la platforma de transport ăn sistem de transport este fructuoasă", a comentat purtătorul de cuvânt al TIMOCOM, Gunnar Gburek, despre rezultatele bilanțului anual publicate acum. "Astăzi, clienții noștri de la TIMOCOM vor găsi tot ce au nevoie pentru o rețeau digitală de parteneri și procese în logistică".

Numărul comenzilor de transport gestionate digital de clienții TIMOCOM prin intermediul aplicației TC Transport a crescut de cinci ori, la un număr de 60.869 de comenzi de la începutul anului 2017 (2017: 12 900 de comenzi de transport). Aplicația permite utilizatorilor să-și gestioneze toate procesele administrative cu toți actorii implicați - de la oferta de transport până la încheierea contractului și  facturare - printr-un singur sistem. Aplicațiile pentru optimizarea rutei sau pentru locația actuală a vehiculelor au fost, de asemenea, utilizate în mare măsură: au fost calculate 32,7 milioane de rute, și 133.295 camioane urmărite.

Și bursa de transport, aplicația de bază a companiei înființată în 1997, a înregistrat mai mult mișcări în ultimul an: Numărul de oferte de transport și de mărfuri a crescut la un total de 93,9 milioane (anul precedent: 90,7 milioane).

La aceasta se adaugă și interfețe telematice suplimentare: Există acum 245 de furnizori de telematică pe TIMOCOM, în 2017 au existat 230. Totodată, cu cei 508 de angajați (2017: 460) din 30 de națiuni, s-a obținut un nou record în domeniul personalului.

Mai multe informații despre TIMOCOM pot fi găsite la www.TIMOCOM.ro