08.05.2019

TIMOCOM la expoziția de transport logistic din 2019, la München

Noutățile primului Smart Logistics System din Europa

(1)

Lumea logisticii se întâlnește la expoziția transport logistic din data de 4-7 iunie, la München, unde desigur participă și compania IT TIMOCOM, cu motto-ul  din acest an „One system. One network. One future.“  Vizitatorii târgului sunt așteptați în Hala A5, Standul 317/418, pentru a fi prezentat noua Pagină de start a System-lui, funcțiile noi  Smart Apps și o interfață bidirecțională pentru comenzile de transport.

„One system. One network. One future.“


Târgul transport logistic vă rezervă și o premieră mondială. TIMOCOM profită de această ocazie pentru a prezenta excusiv Pagina de start a System-lui. Pentru peste 130.000 de utilizatori, aceasta înseamnă: utilizarea intuitivă și structurală a Smart App-urilor din System de care au nevoie de-a lungul procesului de transport.

În același timp cu târgul, TIMOCOM extinde, de asemenea, cererile de transport Smart App cu o funcție care permite clienților să definească grupuri de destinatari eșalonate. Acestea pot fi formate de la cercul cel mai mic (Prestatori de servicii preferați) până la cel mai mare (Toți prestatori al Systemu-lui) Acest lucru vă economisește timp și face munca de zi cu zi mult mai rapid.

Ceea ce se aplică digitizării, se aplică și în logistica europeană: Interfețele sunt o tehnologie cheie. Acesta este motivul pentru care TIMOCOM, alături de cunoscuți parteneri precum Cargoclix și Krone Telematics, urmărește obiectivul comun de a eficientiza procesele de logistică în întreaga Europă prin intermediul Smart APIs Tracking și a bursei de transport. Acest lucru este benefic atât partenerilor de interfață, cât și clienților acestora, de exemplu prin utilizarea datelor GPS sau prin propunerea activă a ofertelor de transport de marfă.

Târgul din acest an fi completat de interfața bidirecțională Smart API Transport Orders, care permite clienților să ajungă la peste 43.000 de potențiali parteneri de afaceri. Acest lucru se realizează prin interfața de utilizare obișnuită a software-ului logistic propriu, care este legat de Smart Logistics System. Pentru această noutate, TIMOCOM, a câștigat cinci parteneri de interfață: companiile Doll + Leiber, Lavid Software, Transdata, C-Information Systems și Logistiqo,  care se află deja în faza introductivă a colaborării.

 

În septembrie al anul trecut, compania IT de la Erkrath, lângă Düsseldorf, și-a anunțat reorientarea strategică, în cadrul târgului IAA Nutzfahrzeuge 2018  Acum intrăm în faza următoare, plină de noi posibilități în cadrul Smart Logistics System. "În acest an, așteptăm cu nerăbdare târgul transport logistic din München. Suntem convinși că, prin noile noastre dezvoltări în aplicații și interfețe, facem un alt pas important în direcția Augmented Logistics", spune purtătorul de cuvânt al companiei TIMOCOM, Gunnar Gburek.

 

Mai multe informații despre TIMOCOM găsiți la www.timocom.ro.

 

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină