05.06.2019

TIMOCOM prezintă noul System al Smart App-urilor

Calea spre epoca nouă a digitalizării

(1)

TIMOCOM dă posibilitatea companiilor de transport și logistică să se încadreze în luma digitalizării. La expoziția de transport logistic 2019, din München, furnizorul de servicii IT, va prezenta un System despre aplicații noi, interfețe și parteneri, care sprijină pe cale digitală pe cei din logistică, în toate fazele al procesului de transport.  „Dorim ca clienții noștri să avanseze în fiecare zi, din cauza inovațiilor noastre“, spune purtătorul de cuvânt al TIMOCOM, Gunnar Gburek.

Viziunea noastră este de a crea o logistică fără provocări, de aceea TIMOCOM își extinde noul Smart Logistics System. Aplicațiile digitale inovatoare, cum ar fi derularea comenzilor, completează bursa de transport și depozitare, lideră pe piața europeană, și fac parte al sistemului. "Scopul nostru este să devenim furnizorul digital de bază al industriei logistice europene, în rețeaua clienților și partenerilor noștri", spune Gburek.

Compania IT intenționează să investească în jur de 100 de milioane de euro în extinderea sistemului său până în 2030, și să mărească cu 100.000 numărul clienților în această perioadă. În cursul internaționalizării viitoare, numărul angajaților va crește cu 300, până la 800, în următorii unsprezece ani.

Smart APIs dau posibilitatea schimbului de date cu Smart Logistics System

Noile interfețe simplifică accesul companiilor la  Smart Logistics System. Așa-numitele Smart API-uri oferă clienților posibilitatea de a se conecta la System prin intermediul software-ului logistic existent. Accesul la aplicații se face întotdeauna printr-o singură interfață. De exemplu, companiile pot utiliza Smart API-ul pentru a conecta comenzile de transport a mai mult de 43.000 de potențiali parteneri de afaceri din sistem, și pot trimite și primi comenzi de transport din propriul software de logistică.

Transmiterea datelor cu partenerii din rețea

O parte a conceptului de System este integrarea partenerilor puternici. Cu Cargoclix și Krone Telematics, TIMOCOM are la bord două companii bine cunoscute, cu ajutorul cărora pot fi partajate prin intermediul System-lui, date de GPS referitoare la rute. De exemplu, clienții care folosesc TIMOCOM sunt capabili să planifice, să gestioneze și să optimizeze transporturile pe baza datelor în timp real. Un număr de 246 de furnizori telematici au fost integrați deja în Smart Logistics System Printre partenerii noi se numără și Doll + Leiber, Lavid Software, Transdata, C-Informationssysteme și Logistiqo. "Logistica se dezvoltă în rețea. Astăzi, cu partenerii noștri integrați în System, putem garanta un serviciu constant digital", spune managerul de portofoliu TIMOCOM Philipp Schmidt. Contextul este de a deschide sistemul în viitor și pentru aplicații de la terți.

Noua Pagină de start al System-lui, cu ghid ușor de utilizat

Semnul vizibil al noului System la TIMOCOM, este pagina de start complet restructurată, care prezintă diversele aplicații inteligente (Smart Apps) ale System-lui. Aceasta ajută peste 130.000 de utilizatori cu doar câteva clickuri prin diversitatea sistemului și oferă acces facil la aplicațiile dorite. "Noua Pagină de start al System-lui este mult mai clară și mai intuitivă, deoarece abordează în mod specific diferitele grupuri de utilizatori și situații", explică directorul de marketing TIMOCOM, Pélagie Mepin. De exemplu, companiile pot selecta direct aplicațiile digitale pentru a verifica tenderele, a optimiza ruta sau pentru tracking.

"Vrem să oferim clienților noștri ocazia de a-și extinde logistica, de a le îmbunătăți și de a-și spori posibilitățile", spune Mepin. O promisiune care se reflectă și în noul slogan al companiei TIMOCOM: „Augmented Logistics“.

 

Mai multe informații despre TIMOCOM găsiți la www.timocom.ro

 

 

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină