skip navigation

Avem soluția digitală pentru solicitările de oferte de transport

Creați solicitarea de ofertă de transport cu indicarea toate informațiilor despre transport, la care puteți primi ofertă de preț de la maxim 50 de parteneri de afaceri, , din care o puteți alege pe cea potrivită.

Noutate: Cu gruparea eșalonată a clienților puteți defini acum diferite grupări de destinatari, care vor fi notificați după planul de acționare definită de dvs.. La sfârșit a în Smart App în meniul Mărfuri puteți posta oferta dvs. de transport, care în acest fel va fi vizibil pentru toți utilizatorii al TIMOCOM Systems.

Comparați apoi ofertele de preț și alegeți furnizorul de servicii potrivit. Cu acest click, trimiteți o refuzare pentru toți ceilalți furnizori, și solicitarea dvs. de ofertă de transport devine automat comandă de transport - care cuprinde toate informațiile din solicitarea de ofertă, și care puteți trimite către furnizorul ales în TIMOCOM System.

Dacă comanda de transport va fi acceptată, se creează un document contractual obligatoriu din punct de vedere juridic. Comenzile dvs. de transport puteți gestioan digital și puteți avea o imagine de ansamblu peste ele.

Solicitările de oferte de transport vor fi gestionate cu partenerii de afaceri direct și digital în TIMOCOM System și vor fi administrate central.

Doriți să utilizați ofertele de transport? Vă stăm cu plăcere la dispoziție:

Contactaţi-ne acum!

+36 22 51 59 56

Avantajele:

Oferte de transport în limba maternă

Şabloane pentru oferte regulate

Statistici pentru deciziile viitoare de afaceri

Notificări prin e-mail despre ofertele primite e

Gestionarea solicitărilor de oferte de transport rapid și digital

Într-o mască structurată de introcucere a datelor puteți specifica rapid și comfortabil toate datele și informațiile importante ale solicitării ofertei de transport.

Gestionarea solicitărilor de oferte de transport rapid și digital

Solcitări smart de la furnizori

Economisiți timp, prin faptul că solicitați oferte deodată de la 50 de furnizori aleși, a căror listă ați făcut-o mai dinainte, cu crearea grupărilor de destinatari.

Economisiți timp, prin faptul că solicitați oferte deodată de la 50 de furnizori aleși.

Să rămâneți întotdeauna informat

După ce ați trimis solicitarea de ofertă de transport către partenerii de afaceri aleși, acestea sunt mutate în lista de "Aktiv". Acolo sunt afișate toate solicitările de oferte de transport curente.

Comparați-vă ofertele de transport și alegeți-vă pe cel mai corespunzător furnizor.

Informare ușoară

Modul cum funcționează gestionarea digitală a comenzilor, vă explicăm clar pe Serviceblog TIMOCOM Update Pool. Aici puteți să aflați mai multe despre și să vă informați funcțiile Smart Logistics System.

Toate într-un singur loc

Optimizați procesele comerciale prin comenzi de transport digitale!

În calitate de transportator primiți mai rapid și mai simplu informații și oferte concrete despre capacități și prețuri, dacă trimiteți solicitarea de oferte de transport la mai mulți parteneri deodată.

În calitate de prestator puteți mări veniturile dacă răspundeți la solicitarea primită cu o ofertă. Astfel măriți șansele să derulați afaceri profitabile.

Hosted in Germany - Protecția datelor la TIMOCOM

Noi vă oferim o siguranță tehnică completă! De aceea TIMOCOM folosește sigiliul ˝Hosted in Germany˝: Toate datele clienților noștri sunt prelucrate în Germania. Prin acest lucru cad sub incidența legilor germane - înainte de toate legea germană de protecție a datelor este considerată una dintre cele mai dure din toata Europa.

Testați acum sistemul TIMOCOM.

Testați acum gratuit

Aveți întrebări? Vă stăm cu plăcere la dispoziție:

+36 22 51 59 56

sus pe pagină