Acestea sunt avantajele TIMOCOM pentru expeditori

Parteneri de afaceri de încredere

Rețeaua de siguranță TIMOCOM reprezintă transparență, protecție și competență în afaceri. Pentru a vă asigura un nivel ridicat de siguranță, acordăm o mare importanță respectării unor cerințe de către membri. Toți utilizatorii sunt supuși unor verificări complete înainte de încheierea contractului.

Gestionare simplă și rapidă a transporturilor

De la planificare și execuție, până la facturare, TIMOCOM Marketplace vă oferă un management complet al transporturilor într-o singură platformă. Astfel, puteți gestiona mai eficient timpul prețios și obține o creștere a cifrei de afaceri.

Explorați bursa de transport

Găsiți în câteva secunde comenzi potrivite din până la 1 milion de oferte zilnice de mărfuri și capacități de transport. Înregistrați-vă acum! 

Cum ajută TIMOCOM expeditorii în soluționarea problemelor?

Casele de expediții postează licitații pentru transporturi regulate

Găsiți licitații pentru transporturi regulate


Calculați traseul până la destinație și costurile exacte

Calculați traseul și costurile exacte până la destinație

Planificarea și calcularea traseului reprezintă adesea o provocare. Diferite tipuri de autovehicule, restricții pentru camioane și traseele cu taxă de drum pot influența ruta și astfel și costurile de transport. La TIMOCOM puteți determina traseul direct din ofertă de transport, comandă de transport sau licitație și calcula costurile deplasării și suplimentare.

Administrați centralizat și digital comenzile de transport

Administrați comenzile de transport centralizat și digital

Prin intermediul unei colectări centrale a datelor și administrării digitale a tuturor comenzi de transport, puteți comunica simplu și în timp real cu toți parteneri de afaceri în 27 de limbi. Procesele pe bază de hârtie sunt reduse, se evită neînțelegerile și înregistrările duble, iar eficiența proceselor dumneavoastră este îmbunătățită. Aveți acces în orice moment la toate informațiile relevante și puteți lua decizii mai rapid, pe care le puteți împărtăși cu partenerii de afaceri.

Încasați plata la timp datorită serviciului de factoring

Asigurați-vă lichiditatea și încasați plățile la timp

Deja peste 55.000 de clienți internaționali conectați în rețea se bazează pe TIMOCOM

Patrick Andres, Andres Logistics

„TIMOCOM Marketplace ne permite să căutăm sau să oferim capacități de transport în toată Europa, evitând astfel cursele fără încărcătură. Dacă, în cazuri rare, se ivesc rău platnici, ne ajută și serviciul de inkasso de la TIMOCOM."

Patrick Andres, Andres Logistics

FAQ

Ca să putem oferi clienților noștri o siguranță la nivel ridicat, firmele care vor să lucreze cu bursa de transport, trebuie să îndeplinească mai multe criterii și cerințe. Accesul la Marketplace este disponibil, de regulă, numai după 6 luni de la înființarea firmei. Înainte de încheierea contractului vor fi verificate anumite documente ale firmei (acestea variază în funcție de tipul firmei). În funcție de durata trimiterii documentației necesare și, dacă totul va fi în regulă, putem activa contul dvs. în câteva zile. Nu mai este nevoie de altă conexiune IT complexă.

Tariful lunar pentru utilizarea Marketplace-ului TIMOCOM depinde de numărul de utilizatori, durata perioadei contractuale și ciclul de plată. Creați oferta potrivită pentru firma dumneavoastră în magazinul online și optimizați-vă procesele de transport și logistică chiar acum.

Barometrul de transport TIMOCOM indică raportul actual între ofertele de mărfuri și capacitățile de transport de pe piața transportului rutier. Se poate compara relațiile dintre 46 de țări europene. Barometrul de transport vă ajută în eficientizarea planificării în dispecerat și monitorizarea fluctuațiilor pieței. În plus, vă oferă o bază de date solidă pentru negocierile de preț și calcule.

Prețurile sunt negociate direct între partenerii de afaceri.

TIMOCOM este un furnizor neutru al unei Marketplace digital, în care sunt oferite mărfuri și capacități de transport de la peste 156.000 de utilizatori internaționali. TIMOCOM nu oferă comenzi, ci pune la dispoziție Marketplace-ul digital pentru transportul rutier.

Termenele de plată se negociază între companii. Deja înainte de acceptarea comenzii puteți decide dacă doriți să utilizați serviciul de factoring JITpay, care este deja disponibil în unele țări. Astfel, aveți posibilitatea de a vă asigura comenzi din aceste țări și veți primi banii în decurs de 24 de ore pentru transportul efectuat.

sus pe pagină