Ce avantaje oferă TIMOCOM Marketplace pentru producători?

Optimizarea costurilor și a proceselor prin alocarea rapidă a transporturilor

Unul dintre transportatori este indisponibil în mod neașteptat? La TIMOCOM puteți găsi rapid și ușor un înlocuitor. Aceasta funcționează atât în cadrul rețelei noastre extinse, cât și într-un cerc mai restrâns al unei burse de transport închise. Locația vehiculelor vă ajută în monitorizarea permanentă a transporturilor.

Verificarea prețurilor de transport

Oferim producătorilor acces la peste 55.000 de firme de transport și logistică din întreaga Europă, prin intermediul cărora puteți compara rapid și simplu prețurile de transport și puteți alege cele mai bune oferte. Prin posibilitatea de a primi oferte de preț direct prin bursa de transport, beneficiați de o transparență totală.

Intrați ușor în lumea digitalizării

Prin utilizarea TIMOCOM, puteți implementa procesele digitale rapid și ușor, fără a vă bloca resursele și capacitățile proprii. Prin intermediul interfețelor, datele din software-ul logistic sunt transmise către TIMOCOM Marketplace cu doar câteva clicuri. Aceasta înseamnă că: Introducerea datelor de două ori nu mai este necesară, eliminând astfel discontinuitatea în mass-media. 

Cum îi ajută Marketplace-ul producătorii în activitățile zilnice?

Expeditorii găsesc rapid transportatori în bursa de transport

Găsiți rapid firme de transport în bursa noastră de transport

Clienții T&I găsesc prestatori de servicii pe termen lung pentru licitațiile lor

Găsiți prestatori de servicii pe termen lung pentru licitațiile dumneavoastră

Aveți mărfuri care trebuie transportate în mod regulat? Tendere vă ajută să găsiți rapid și simplu parteneri de afaceri pe termen lung. Asigurați un lanț de aprovizionare durabil și o planificare sigură.

Economisiți bani cu interfețele de la TIMOCOM

Economisiți bani cu interfețele de la TIMOCOM

Fără oprirea sistemului: Prin utilizarea interfețelor, derulați întregul proces de transport direct în sistemul propriu.

Administrați centralizat și digital comenzile de transport

Digitalizați comenzile de transport

Deja peste 55.000 de clienți internaționali conectați în rețea se bazează pe TIMOCOM

OLDENBURG_Schlagintweit_500x500

„Procesăm cu TIMOCOM în fiecare săptămână 70-100 de comenzi de transport. Evaluările ne ajută să găsim parteneri de transport de încredere.”

Florian Schlagintweit - Director adjunct de logistică, Oldenburg Kunststoff-Technik GmbH

FAQ

Tariful lunar pentru utilizarea Marketplace-ului TIMOCOM depinde de numărul de utilizatori, durata perioadei contractuale și ciclul de plată. Creați oferta potrivită pentru compania dumneavoastră în magazinul online și optimizați-vă procesele de transport și logistică chiar acum.

Da, TIMOCOM Marketplace se poate conecta simplu la sistemele existente.

Pe lângă conectivitatea digitală și interconectarea în rețea, acordăm o importanță deosebită relațiilor cu clienți. Suntem disponibili pentru clienții noștri prin e-mail și prin telefon. În limba dumneavoastră maternă. Serviciul nostru de relații clienți este disponibil în 27 de limbi europene. În plus, Marketplace-ul este disponibil în 24 de limbi.

TIMOCOM oferă un standard ridicat de securitate datorită rețelei noastre de securitate TIMOCOM, care include, printre altele, verificarea clienților noi, verificarea identității și verificări de securitate pe parcurs.

Este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii din Europa și are o prezență pe piață de peste 20 de ani. Cu peste 55.000 de clienți din 46 de țări, este un partener de încredere în Europa.

sus pe pagină