TIMOCOM oferă companiei dumneavoastră următoarele avantaje majore

Evitarea curselor fără încărcătură

Găsiți încărcături parțiale sau transporturi noi pentru retur și exploatați camioanele la maxim. Tocmai în perioada de lipsă de șoferi, capacitățile dumneavoastră de transport sunt mai căutate ca niciodată.

Plată imediată

Primiți plățile întotdeauna după efectuarea transportului în numai 48 de ore. Astfel, aveți în permanență lichidități și vă puteți concentra pe deplin asupra desfășurării comenzilor.

Model de tarif paușal

Plătiți o sumă fixă și profitați la maximum: La noi nu există costuri ascunse doar transparență totală. Taxa lunară vă oferă acces la gama largă de aplicații și servicii, pe care le puteți utiliza nelimitat.

Explorați bursa de transport

Găsiți în câteva secunde comenzi potrivite din până la 1 milion de oferte zilnice de mărfuri și capacități de transport. Înregistrați-vă acum! 

Cum contribuie TIMOCOM la rezolvarea problemelor semnificative ale transportatorilor?

Evitarea transporturilor fără încărcătură și completarea registrului de transport

Evitați cursele fără încărcătură și creșteți exploatarea

 

Calculați traseul până la destinație și costurile exacte

Optimizați rutele și costurile

Administrați centralizat și digital comenzile de transport

Administrați centralizat și digital comenzile de transport

Economisiți timp și costuri prin colectări centralizate a datelor și gestionați digital comenzile de transport. Comunicați cu toți partenerii de afaceri în mod simplu și rapid, în 27 de limbi. Astfel se evită erorile și neînțelegerile și se optimizează automat procesele.

Solicitați garanția de plată și primiți plata în termen de 48 de ore

Primiți plata în termen de 48 de ore

Dacă doriți, solicitați o garanție de plată și veți primi banii în doar câteva ore de la încheierea cursei. Astfel, aveți în permanență lichidități și economisiți un timp valoros cu gestionarea creanțelor. În plus, puteți emite factura de colectare, ceea ce reduce și mai mult efortul dumneavoastră.

Serviciul TIMOCOM Inkasso International susține recuperarea creanțelor în toată Europa și în 27 de limbi.

Vă sprijinim în cazul facturilor neachitate

Deja peste 55.000 de clienți internaționali conectați în rețea se bazează pe TIMOCOM

Timo Keunecke, fondatorul firmei Keunecke Transporte GmbH

„Deoarece recoltarea porumbului variază în funcția vremii, uneori camioanele noastre sunt goale, dar cu TIMOCOM găsim rapid clienți din producție și comerț, astfel atingem un grad maxim de exploatare.” 

Timo Keunecke, fondatorul firmei Keunecke Transporte GmbH

FAQ

Taxa lunară pentru utilizarea serviciului TIMOCOM Marketplace depinde de numărul utilizatorilor, durata contractului și ciclul de plată. Alcătuiți pentru compania dumneavoastră oferta potrivită în magazinul online și optimizați-vă procesele de transport și logistică.

TIMOCOM este un furnizor neutru al unei Marketplace digital, în care sunt oferite mărfuri și capacități de transport de la peste 156.000 de utilizatori internaționali. TIMOCOM nu oferă comenzi, ci pune la dispoziție Marketplace-ul digital pentru transportul rutier.

Este necesar ca toți utilizatorii TIMOCOM să dețină o asigurare de transport pentru a utiliza Marketplace-ul. Cei care nu au încheiat încă nicio asigurare, acum pot face cu ușurință: Asigurarea de transport poate fi adăugată printr-un clic, în bursa de transport, la orice încărcătură introdusă. Informațiile necesare sunt transmise direct din oferta de transport. Pentru aceasta TIMOCOM colaborează cu asigurătorul SCHUNCK GROUP.

Serviciul Inkasso Internațional de la TIMOCOM este partenerul eficient în gestionarea creanțelor. Intermediem în 27 de limbi. În general, întârzierea de plată este rară la clienții noștri, deoarece efectuăm o verificare profundă la fiecare client nou și existent. În cazul în care totuși apare o întârziere de plată, vă puteți baza pe asistența echipei de la Inkasso. Cazul dumneavoastră va fi clarificat rapid, ieftin și în afara tribunalelor, înainte ca o întârziere a plății să devină un litigiu. Onestitatea și înțelegerea asigură continuarea relațiilor de afaceri. Comanda se realizează simplu și ușor online.

Termenele de plată se negociază între companii. Deja înainte de acceptarea comenzii puteți decide dacă doriți să utilizați serviciul de factoring JITpay, care este deja disponibil în unele țări. Astfel, aveți posibilitatea de a vă asigura comenzi din aceste țări și veți primi banii în decurs de 24 de ore pentru transportul efectuat.

sus pe pagină