Urmăriți transporturile în orice moment

Soluția performantă de tracking reunește toate sistemele telematice uzuale în Smart Logistics System. Datele de poziții relevante pentru dumneavoastră sunt afișate grupat, ușor de urmărit. Nu mai trebuie să navigați între diferite aplicații, deoarece aveți funcția de tracking la dispoziție în mod centralizat. În plus, datorită transparenței pe care o câștigați cu această soluție, aveți mai multă siguranță pe parcursul întregului proces

Avantajele:

Păstrarea imaginii de ansamblu

Urmăriți transporturile simplu, pe o singură hartă, deoarece toate sistemele telematice uzuale sunt reunite în Smart Logistics System. Totodată, pe bursa de transport puteți găsi direct transportul potrivit, accesibil în vecinătatea vehicului dvs. și puteți și calcula costurile traseului.

Smart Tracking cu vizualizare pe hartă, pentru a urmări transporturile

Puneți datele de tracking la dispoziția partenerilor

Furnizarea datelor de poziție

Reduceți situațiile în care este necesară luarea de legătură și economisiți timp prețios prin împărtășirea temporară a datelor de poziție cu beneficiarul. În calitate de transportator, puteți să știți, în orice moment, unde se află expedierea dvs. și la când se poate aștepta livrarea.

Utilizați funcția Comenzi de transport din Smart Logistics System.

Testați acum gratuit

Aveți întrebări? Vă stăm cu plăcere la dispoziție:

sus pe pagină