Urmărirea expedierii oricând

Aplicația performantă de Urmărirea expedierii reunește toate sistemele telematice cunoscute în cadrul Marketplace-ului. Datele relevante privind pozițiile sunt afișate într-o privire de ansamblu, astfel încât este ușor de urmărit. Nu mai trebuie să navigați între diferite aplicații, deoarece aveți funcția de urmărirea expedierii la dispoziție. În plus, datorită transparenței pe care o câștigați cu această soluție, aveți mai multă siguranță pe parcursul întregului proces.

Avantajele:

Asigură o imagine de ansamblu

Urmăriți-vă transporturile pe o singură hartă, deoarece toate sistemele telematice cunoscute sunt reunite în Marketplace. De asemenea, prin intermediul bursei de transport, puteți găsi cu ușurință transportul potrivit în apropierea vehiculului dvs. și puteți calcula costurile aferente traseului.

Smart Tracking cu vizualizare pe hartă, pentru a urmări transporturile
Puneți datele de tracking la dispoziția partenerilor

Furnizarea datelor de poziție

Scurtați procesul de contact și economisiți timp prețios prin împărtășirea temporară a datelor de poziție cu partenerul de afaceri. În calitate de expeditor, veți ști întotdeauna unde se află expedierea dvs. și aproximativ când va fi livrată.

Utilizați funcția Urmărirea expedierii din Marketplace

Testați acum gratuit

Aveți întrebări? Vă stăm cu drag la dispoziție:

sus pe pagină