Toate știrile dintr-o privire

Comunicate de presă actuale

28.10.2019

Barometrul de transport TIMOCOM, trimestrul al treilea al anului 2019

Economia transporturilor din Germania a înregistrat o scădere a numărului de comenzi în cel de-al treilea trimestru al anului 2019 față de aceeași perioadă a anului precedent. Trendul descendent a fost însă oprit – piața evoluează la 94 de procente față de nivelul anului precedent.

Citesc mai departe >
23.10.2019

Locație nouă în Breslau: TIMOCOM crește pe plan internațional și își extinde prezența strategică în Polonia

Specialistul în IT și date își reorientează strategia de piață pentru Polonia și planifică o extindere masivă a prezenței cu o nouă locație centrală. Prin aceasta Polonia devine și mai importantă ca piață semnificativă din punct de vedere strategic pentru transformarea digitală a logisticii europene. 

Citesc mai departe >
23.07.2019

Cele mai mari provocări ale digitalizării branșei de transport

Discrepanța între nivelul digitalizării firmelor mari și mici/mijlocii este încă destul de mare.  În timp ce firmele mari de logistică lucrează de mai mult timp, digitalizat, firmele mici și mijlocii nu-și pot permite achiziționarea unui software complex. Ce anume este necesar pentru a răspunde cerințelor și tendințelor sau pentru a concura cu marii jucători a branșei?

Citesc mai departe >

Media

În sprijinul vizual al textelor despre și de la TIMOCOM vă stă la dispoziție mediateca TIMOCOM. Pentru a le descărca, imaginile și documentele sunt organizate în patru categorii: „Branșă”, „Acțiuni”, „Firmă” și „Platformă/servicii”. Alte opțiuni de filtrare, ca de ex. după limbă, fac posibilă utilizarea intuitivă a mediatecii noastre.

Spre mediatecă

Contact presă

TIMOCOM GmbH
Comunicare firmă
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 56

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. Detalii