Toate știrile dintr-o privire

Comunicate de presă actuale

02.07.2019

TIMOCOM: „Economia transporturilor trebuie să fie interconectată mai bine”

Printr-o interconectare digitală mai bună a economiei transporturilor pot fi reduse semnificativ problemele curente din domeniu, cum sunt deficitul de șoferi și proporția mare de curse fără încărcătură de pe șoselele germane. Aceasta este concluzia la care a ajuns prestatorul de servicii IT TIMOCOM.

Citesc mai departe >
05.06.2019

TIMOCOM prezintă noul System al Smart App-urilor

TIMOCOM dă posibilitatea companiilor de transport și logistică să se încadreze în luma digitalizării. La expoziția de transport logistic 2019, din München, furnizorul de servicii IT, va prezenta un System despre aplicații noi, interfețe și parteneri, care sprijină pe cale digitală pe cei din logistică, în toate fazele al procesului de transport.  „Dorim ca clienții noștri să avanseze în fiecare zi, din cauza inovațiilor noastre“, spune purtătorul de cuvânt al TIMOCOM, Gunnar Gburek.

Citesc mai departe >
08.05.2019

TIMOCOM la expoziția de transport logistic din 2019, la München

Lumea logisticii se întâlnește la expoziția transport logistic din data de 4-7 iunie, la München, unde desigur participă și compania IT TIMOCOM, cu motto-ul  din acest an „One system. One network. One future.“  Vizitatorii târgului sunt așteptați în Hala A5, Standul 317/418, pentru a fi prezentat noua Pagină de start a System-lui, funcțiile noi  Smart Apps și o interfață bidirecțională pentru comenzile de transport.

Citesc mai departe >

Media

În sprijinul vizual al textelor despre și de la TIMOCOM vă stă la dispoziție mediateca TIMOCOM. Pentru a le descărca, imaginile și documentele sunt organizate în patru categorii: „Branșă”, „Acțiuni”, „Firmă” și „Platformă/servicii”. Alte opțiuni de filtrare, ca de ex. după limbă, fac posibilă utilizarea intuitivă a mediatecii noastre.

Spre mediatecă

Contact presă

TIMOCOM GmbH
Comunicare firmă
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 56

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. Detalii