Toate știrile dintr-o privire

Comunicate de presă actuale

Barometrul de transport TIMOCOM Efect masiv al coronavirusului
22.07.2020

Barometrul transporturilor: Corona cauzează regrese drastice

Ca urmare a pandemiei s-a constatat o scădere semnificativă în domeniul transporturilor din Europa chiar și în lunile aprilie și mai, în care în mod normal există mai multă marfă pentru transportat. „În total barometrul transporturilor a înregistrat în trimestrul al doilea al anului 2020 un regres al cantității de mărfuri transportate de 45 de procente față de același interval de timp al anului precedent”, spune Gunnar Gburek, Company Spokesman la TIMOCOM. La transportul intern din Germania cifrele au scăzut chiar și mai mult în trimestrul al doilea al acestui an.

Citesc mai departe >
Cererea în creștere de produse congelate de pe piața Europeană necesită soluții logistice.
21.07.2020

Transporturile frigorifice în Europa

Consumatorii apreciază confortul. La bucătărie recurg tot mai des la produse de conveniență din congelator. Peste 46 de kilograme de alimente congelate sunt, de exemplu, consumate în Germania pe cap de locuitor în fiecare an, conform Institutului german pentru produse congelate, tendința fiind în creștere. „Dorința de soluții alimentare simple și convingătoare, cu gust bun și de înaltă calitate este pe departe cel mai important promotor de pe piața produselor alimentelor congelate”, informează institutul. Numai în Germania, în 2018 au fost realizate vânzări în valoare de 14,75 de miliarde de euro în produse congelate, conform raportului furnizat de Statista.

Citesc mai departe >
Sistemele de management al transporturilor oferă diverse funcții și instrumente
10.07.2020

Cum găsiți sistemul potrivit de management al transporturilor

Planificarea și organizarea transporturilor este o activitate complexă și deseori stresantă. De regulă nu se ajunge la țintă în linie dreaptă, ci pe un traseu sinuos, cu o multitudine de provocări. Aceasta deoarece fiecare transport are particularitățile sale specifice: tipul și cantitatea încărcăturii, specificațiile vehiculului, restricțiile de la locurile de încărcare și descărcare, comunicarea între conducătorii auto, locurile de expediere și de recepție. Pentru ca totul să se desfășoare fără probleme, dispecerul trebuie să dispună de răbdare, de un al șaptelea simț – și de un sistem de management al transporturilor.

 

Citesc mai departe >

Media

În sprijinul vizual al textelor despre și de la TIMOCOM vă stă la dispoziție mediateca TIMOCOM. Pentru a le descărca, imaginile și documentele sunt organizate în șase categorii: „Imprimate pentru firme” (Business material, „Grafică” (Imagery), „Materiale promoționale” (Brochures), „Logo” (Logos), „Galerie imagini” (Picture gallery) și „Sistem/servicii” (System/Services). Alte opțiuni de filtrare, ca de ex. după limbă, fac posibilă utilizarea intuitivă a mediatecii noastre.

Spre mediatecă

Contact presă

TIMOCOM GmbH
Comunicare firmă
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 56

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. Detalii