Toate știrile dintr-o privire

Comunicate de presă actuale

22.01.2020

Logistica digitală - next level

Când procesele sunt cursive logistica este într-o poziție optimă. În această situație sunt exploatate la maximum timpul și spațiul pe fiecare metru din lanțul de aprovizionare. Pentru aceasta nu este suficientă numai interconectarea perfectă a diverselor componente ale serviciilor, cum sunt transporturile, ambalajele și logistica de depozitare. La fel de importante sunt planificarea, dirijarea și controlul proceselor într-o măsură care să depășească limitele firmei proprii. În timp real. Și cu un maximum de transparență.

Citesc mai departe >
02.12.2019

Work-Sleep-Balance: Simbioza dintre somn și muncă

Indiferent dacă sunteți transportator sau dispecer, conducător auto sau funcționar la birouri: raportul Work-Sleep este important pentru toată lumea. În special în meseriile în care se lucrează în schimburi, simbioza dintre timpul de lucru și cel de somn este foarte greu de realizat. Însă cu toții trebuie să-i recunoaștem importanța.

Citesc mai departe >
02.12.2019

Când depozitul ascunde nu numai mărfuri, ci și câștiguri

Mai sunt numai șase săptămâni până la Crăciun, dar comerțul de sezon este deja în plin avânt - pentru Paști. Gradul de exploatare a spațiilor de depozitare va ajunge în curând la valori maxime și spațiile libere vor fi puține. Pe termen scurt și mediu există puține spații disponibile – așa se pare. În plus, căutarea ofertanților adecvați poate să implice un factor de timp enorm, iar timpul costă bani Nu ar fi utilă o aplicație care să pună în legătură spațiile de depozitare și de logistică cu potențialii utilizatori? Prin clic cu mouse-ul?

Citesc mai departe >

Media

În sprijinul vizual al textelor despre și de la TIMOCOM vă stă la dispoziție mediateca TIMOCOM. Pentru a le descărca, imaginile și documentele sunt organizate în patru categorii: „Branșă”, „Acțiuni”, „Firmă” și „Platformă/servicii”. Alte opțiuni de filtrare, ca de ex. după limbă, fac posibilă utilizarea intuitivă a mediatecii noastre.

Spre mediatecă

Contact presă

TIMOCOM GmbH
Comunicare firmă
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 56

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. Detalii