Toate știrile dintr-o privire

Comunicate de presă actuale

23.07.2019

Cele mai mari provocări ale digitalizării branșei de transport

Discrepanța între nivelul digitalizării firmelor mari și mici/mijlocii este încă destul de mare.  În timp ce firmele mari de logistică lucrează de mai mult timp, digitalizat, firmele mici și mijlocii nu-și pot permite achiziționarea unui software complex. Ce anume este necesar pentru a răspunde cerințelor și tendințelor sau pentru a concura cu marii jucători a branșei?

Citesc mai departe >
19.07.2019

TIMOCOM: Încetinirea creșterii economice se face simțită și în domeniul transporturilor

Germania, Franța și statele Benelux sunt afectate în acest moment cel mai tare de încetinirea creșterii economice. Acest lucru este documentat și de cifrele curente a Barometrului transporturilor de la TIMOCOM, prin care firma IT documentează trimestrial evoluția ofertei și cererii din cea mai mare bursă de transporturi din Europa.

Citesc mai departe >
19.07.2019

Mușchetarii de la Cargo Overseas continuă drumul în Europa

Aproape de 30 de ani este activ în transport business, dl. Anthony Valentine, European Road Freight Manager. Acum patru ani, împreună cu colegii săi, pe lângă transportul intrenațional aerian și maritim, a dezvoltat secția de transport rutier european al furnizorului de transport multimodal Cargo Overseas . Datorită echipei sale puternice, căpitanul arată direcția de mers în Marea furtunoasă Brexit .

 

Citesc mai departe >

Media

În sprijinul vizual al textelor despre și de la TIMOCOM vă stă la dispoziție mediateca TIMOCOM. Pentru a le descărca, imaginile și documentele sunt organizate în patru categorii: „Branșă”, „Acțiuni”, „Firmă” și „Platformă/servicii”. Alte opțiuni de filtrare, ca de ex. după limbă, fac posibilă utilizarea intuitivă a mediatecii noastre.

Spre mediatecă

Contact presă

TIMOCOM GmbH
Comunicare firmă
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+36 22 51 59 56

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

sus pe pagină

Accept faptul că acest site de web foloseşte cookies pentru statistici, conţinut şi reclame personalizate. Detalii