TIMOCOM 31.08.2023
4

TST Logistik: Creștere anuală de 12% în rata transporturilor cu soluțiile TIMOCOM

Dispecerii de la TST Logistics

Doi angajați din domeniul transportului și logisticii de la TST Logistik GmbH din Kiefersfelden stau la birou și zâmbesc în fața camerei de filmat. Pe ecranul computerului se poate vedea site-ul web TIMOCOM.

Doriți să nu doar să faceți față provocărilor zilnice din domeniul transporturilor, ci și să vă extindeți afacerea? Atunci, citiți cum TST Logistik reușește să înregistreze o creștere anuală de 12% datorită TIMOCOM — și cum face activitatea dispeceratului să fie și mai distractivă.

Creșteți-vă rata de transport cu TIMOCOM! Înregistrați-vă acum pentru testarea gratuită!

Veți beneficia de o eficiență mai mare, creșterea productivității și mai puține curse goale!

 

Despre furnizorul european de servicii logistice TST Logistik GmbH

De 13 ani, TST Logistik cu sediul în Kiefersfelden, efectuează transport rutier pentru companii de diverse mărimi. Aceasta transportă mărfuri din fabrici, depozite și porturi în camioane cu prelată către destinații din întreaga Europă. În plus, furnizorul de servicii logistice oferă clienților săi spații moderne și monitorizate pentru depozitarea mărfurilor în incinta propriei companii.

Provocarea: Detectarea problemelor în fluxul de transport

Șefa departamentului, Teodora Teleaga, și echipa sa de dispeceri fac față zilnic cu o serie întreagă de provocări - cum ar fi găsirea celor mai bune rute pentru camioane și asigurarea livrărilor la timp. În plus, toate părțile interesate, inclusiv șoferii, clienții și depozitele, trebuie să fie ținute la curent. „Uneori apar dificultăți neprevăzute, cum ar fi ambuteiaje și vreme rea – și gata, planurile inițiale se duc pe apa sâmbetei”, spune Teodora Teleaga. Așadar, trebuie luate zilnic decizii rapide și inteligente. „Până la urmă, este vorba despre respectarea promisiunii făcute clienților”, continuă șefa departamentului. În același timp, întreruperile în procesul de transport și schimbările de planuri pot duce la pierderi de timp și neplăceri pentru companii, și mai ales, costuri. Așadar: dacă nu găsesc nicio alternativă, clienții sunt nevoiți să aștepte și nu pot accepta nici comenzi noi.

Soluția: Potrivirea rapidă a camioanelor cu încărcături și urmărirea expedierii

Pentru TST Logistik, TIMOCOM face parte din planificarea zilnică a rutelor. Întârzierile și complicațiile pot fi astfel gestionate mai eficient:

„De exemplu, dacă vehiculele noastre sunt deja complet încărcate sau încă nu au terminat traseul, ne bazăm pe recomandările din TIMOCOM pentru a expedia încărcăturile rămase”, explică Teodora Teleaga, Manager Divizie la TST Logistik.

Cu ajutorul bursei digital de transport, puteți găsi întotdeauna cei mai potriviți și verificați parteneri de transport pentru diferite rute. Datorită filtrelor inteligente și a căutării optime, chiar și în câteva secunde. De asemenea, numeroși transportatori își pun la dispoziție camioanele pentru urmărirea expedierii prin TIMOCOM Marketplace. Prin partajarea datelor GPS în acest mod, ora estimată de sosire (ETA) a transportului este calculată automat în fundal.  În acest fel, toate părțile interesate știu unde se află încărcătura. Aceasta nu numai că economisește timp, dar crește gradul de încredere și imaginea partenerilor de transport este consolidată. Se pot planifica mai bine intervalele de timp la rampă, iar procesele pot fi sincronizate sau amânate. Acesta contribuie în evitarea curselor goale și reduce timpul de așteptare, contribuind astfel la o gestionarea mai eficientă a timpului.

Rezultatul cooperării: O creștere anuală cu 12% a ratei de transport

Marketplace-ul digital o ajută pe Teodora Teleaga să pună cap la cap piesele „puzzle”-ului. „Ce mă motivează: Să văd că o serie întreagă de transporturi cu camioane decurge fără probleme, pentru că am planificat bine sau am reevaluat eficient. Este un lucru care mă bucură și mă face fericită. Astfel, sunt gata pentru următoarele provocări.”

De când furnizorul de servicii logistice gestionează transporturile în format digital cu ajutorul Marketplace, economiile de timp sunt clar vizibile.

„TIMOCOM este ca o scurtătură care vă duce direct la rezultatul dorit și pune în umbră alte metode”, rezumă Teodora Teleaga, managerul de divizie de la TST Logistik.

TST Logistik investește timpul câștigat în extinderea afacerii – și o face cu succes deplin. Furnizorul de servicii de transport a obținut astfel prin intermediul rețelei, mai mulți parteneri de afaceri noi și valoroși, a angajat noi angajați și a achiziționat vehicule noi.

La final, managerul de divizie vorbește despre experiența sa cu TIMOCOM: „De când lucrăm cu TIMOCOM, am reușit să creștem rata transporturilor efectuate cu aproximativ 12% pe an.”

 

Cu TIMOCOM, afacerea dumneavoastră de transport beneficiază de un impuls digital:

 

Deveniți insider în domeniu

Abonați-vă aici și veți primi în mod regulat articole interesante, care vă vor face mai ușoară activitatea de zi cu zi și vă vor extinde orizontul în afaceri.


Abonare Newsletter

sus pe pagină