31.03.2017

Aplicație nouă în platforma de transport

TimoCom prezintă o noutate la „transport logistic 2017”

(1)

prestatorul de servicii IT TimoCom prezintă în mai, pentru prima dată, la târgul „transport logistic“ de la München, cea mai importantă noutate: O aplicație nouă în cea mai mare platformă de transport! Această noutate digitalizează contractele de transport și îi susține pe cei peste 110 000 de utilizatori în procesul de transformare digitală a activității cotidiene din domeniul logisticii.

Aflați noutățile de la TimoCom live


Din 9 până în 12 mai 2017 vor fi deschise din nou porțile celui mai mare târg din lume, „transport logistic“, pentru logistică, mobilitate, IT și Supply Chain Management Pentru TimoCom, ca prestator de servicii IT lider în branșa transportului și logisticii, este ocazia potrivită de a prezenta live o noutate digitală. În hala A5, standul 317/418, vizitatorii pot deja testa în mod exclusiv noua aplicație – și se pot convinge că va optimiza semnificativ procesele economice cotidiene dintre firmele care dețin mărfuri care trebuie transportate, casele de expediții și transportatori. „Pentru noi este important să facilităm dezvoltarea digitală pentru toți cei implicați în domeniul transporturilor, pentru a recunoaște posibilitățile pe care le oferă și a o folosi în procesele proprii”, spune Gunnar Gburek, purtător de cuvânt la TimoCom.

Digitalizarea continuă


Recent platforma TimoCom a fost extinsă cu Business Messenger pentru comunicarea digitală și cu funcția de încărcare și descărcare a documentelor în indexul firmelor integrate. „Anul acesta va urma o nouă aplicație, care stă de asemenea sub semnul digitalizării și care va simplifica decisiv modul de lucru al utilizatorilor TimoCom”, dezvăluie dl Gburek.

Vizitarea standului TimoCom este o oportunitate care nu trebuie ratată de utilizatori și de toți cei interesați. Detaliile despre ce vă așteaptă acolo vor rămâne o surpriză până la deschiderea târgului.

Mai multe informații despre TimoCom le găsiți pe: www.timocom.ro

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină