22.01.2021

Niciun secret: acesta este secretul care stă la baza succesului

bursei de transporturi TIMOCOM

Dispecerat de succes cu bursa de transport TIMOCOM

Bursa de transporturi – cu aceasta a început povestea de succes a prestatorului german de servicii IT, TIMOCOM. Piața contractelor pe termen scurt, unde se întâlnesc mărfurile pentru transportat cu capacitățile de transport, a fost până acum punctul central pentru Smart Logistics System de la TIMOCOM. Gradul ridicat de securitate și diversitatea limbilor și a funcțiilor din aplicațiile Mărfuri pentru transportat și Capacități de transport îi asigură un succes de durată. Peste 45 000 de firme europene din transporturi, logistică, industrie și comerț îi datorează încredere, care se reflectă și după 23 de ani prin loialitate și distincții.

Aflați din comunicatul de service cum protecția datelor și diversitatea limbilor contribuie la succesul bursei de transporturi TIMOCOM.

Optimizare a gradului de exploatare și alocare în siguranță, la parteneri verificați

Utilizatorii publică până la 750 000 de oferte internaționale de mărfuri pentru transportat și capacități de transport în bursa de transporturi TIMOCOM. Acestea pot fi grupaje sau încărcături complete, care trebuie transportate imediat. Cu ajutorul bursei de transporturi firmele pot evita cursele fără încărcătură, costisitoare și nocive pentru mediu.

 

Securitatea datelor are aici cea mai mare importanță, atât pentru prestatorii de servicii IT, cum este TIMOCOM, cât și pentru toate celelalte firme și toți ceilalți parteneri implicați în procesul logistic. Când clienții planifică afaceri în care sunt publicate și transferate între parteneri datele confidențiale referitoare la firmă, mărfuri și vehicule pe cale digitală, trebuie să fie asigurată protecția datelor.

 

TIMOCOM asigură protecția datelor clienților prin

  • desfășurarea activității conform DSGVO.
  • colectarea datelor în centre de calcul din Germania, certificate conform ISO/IEC 27001.
  • transmiterea tuturor datelor printr-o conexiune SSL codată.

 

 

Protecția datelor este un aspect, iar partenerii de încredere sunt altul:

Cei care doresc să obțină accesul la sistem și la bursa de transporturi vor fi verificați în prealabil în detaliu. Astfel, de regulă o firmă va obține accesul numai dacă a fost prezentă pe piață timp de cel puțin șase luni. Firmele care își introduc mărfurile pentru transportat în bursa de transporturi sunt verificate, la fel și potențialii parteneri care vor efectua transportul.

 

Aici găsiți mai multe informații despre Rețeaua de siguranță TIMOCOM.

 

 

Diversitatea limbilor asigură fluxul de mărfuri și de informații pe plan internațional

Toate aplicațiile din Smart Logistics System sunt disponibile în 24 de limbi europene și interconectează firme din 44 de țări europene. Barierele de limbă dintre utilizatorii bursei de transporturi sunt depășite, deoarece setările le permit utilizatorilor să aleagă limba dorită. Firmele care interacționează în bursa de transporturi se pot astfel concentra asupra realizării practice a  transporturilor.

 

 

 

Funcțiile bursei de transporturi

Funcțiile bursei de transporturi se dezvoltă în continuu, în primul rând pe baza succesului schimburilor cu utilizatorii TIMOCOM. Funcțiile sunt orientate spre clienți și economisesc un timp valoros pentru firmele de pe piața contractelor pe termen scurt.

 

Dintre funcțiile bursei de transporturi fac parte, printre altele

  • introducerea relațiilor, a termenelor și a informațiilor legate de mărfuri și capacitățile de transport,
  • filtrele de vizibilitate, cum ar fi grupurile închise de utilizatori (GÎU),
  • căutarea în paralel pe baza unor criterii diferite,
  • notificările în cazul ofertelor noi,
  • crearea și trimiterea automată a unor comenzi de transport cu forță juridică,
  • Conectarea la aplicația Rute și costuri.

 

Interfața cu utilizatorul este disponibilă în mai multe limbi, iar operarea este intuitivă. La fel ca în cazul funcțiilor, TIMOCOM îi implică pe clienți în mod activ în creație, prin teste și sondaje. Obiectivul suprem este utilitatea practică, care se orientează îndeaproape după procesele de lucru din dispecerat. Pe piața activă a contractelor pe termen scurt, o interfață practică înseamnă o conexiune rapidă între mărfuri și capacitățile de transport.

 

 

V-am trezit curiozitatea? Testați Smart Logistics System, inclusiv bursa de transporturi, timp de până la patru săptămâni, gratuit și fără obligații. 

 

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină