12.06.2015

Bursa de transporturi TimoCom premiată

TC Truck&Cargo® primeşte sigiliul de calitate de la BME

(1)

Erkrath, 12.06.2015 – bursa de transporturi TC Truck&Cargo® de la TimoCom, lideră de piaţă în Europa, a fost distinsă cu sigiliul de calitate BME pentru „Comerţ cu servicii de transporturi”. Acesta este deja al doilea produs TimoCom certificat de BMEnet GmbH, subsidiară a companiei Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. (BME).

„Distincţia conferită de BME ne bucură în mod deosebit, deoarece dovedeşte că bursa de transporturi de la TimoCom TC Truck&Cargo® se distinge nu numai în ceea ce priveşte diversitatea ofertelor, ci şi în ceea ce priveşte calitatea. O combinaţie unică pe piaţa platformelor de transport” spune dl.  Marcel Frings, Chief Representative la TimoCom. Deoarece platforma pentru piaţa contractelor pe termen scurt este accesibilă deja de ceva timp şi pentru firmele de producţie şi comerţ din întreaga Europă, firma BMEnet GmbH TC, emitentă a sigiliului de calitate, a verificat bursa Truck&Cargo® pe baza unui catalog de criterii obiective şi standardizate.
Rezultatul: „Bursa de transporturi TC Truck&Cargo® deschide pentru prestatorii de servicii de transporturi, sau contractanţii de astfel de servicii, posibilităţi de afaceri suplimentare şi susţine optimizarea utilizării capacităţilor prin comerţul cu servicii de transport. Astfel sunt evitate cursele costisitoare fără marfă, ceea ce este avantajos și pentru mediul înconjurător. În plus, TC Truck&Cargo® oferă numeroase opţiuni şi funcții suplimentare inteligente, care simplifică munca zilnică a clienților TimoCom”, declară ca justificare BMEnet GmbH..
Aceasta înseamnă: Firmele de expediţii care caută un sistem software eficient pentru activitatea de logistică pot găsi în TimoCom un ofertant transparent, cu calitate verificată.

Certificare dublă pentru TimoCom
Prin sigiliul de calitate pentru TC Truck&Cargo®, firma TimoCom Soft- und Hardware GmbH este distinsă deja a doua oară în domeniul „Software şi platforme”. Aceasta deoarece platforma online TC eBid® pentru licitaţii de transporturi din Europa a fost deja certificată anterior. Din 2010 poartă sigiliul de calitate „Comerţ cu transporturi”. Şi în acest caz BME atestă eficienţa ridicată, ergonomia şi creşterea transparenţei pe piaţă.

Sigiliul de calitate BMEnet: Standarde de calitate verificate
Sigiliul de calitate de la BMEnet GmbH este acordat pentru soluţii software şi platforme integrate pentru optimizarea achiziţiilor şi a logisticii. Evaluarea se bazează pe o listă neutră de criterii cu cerințe bine definite. Pe aceste baze piaţa devine mai transparentă la selectarea sistemelor software. Utilizatorii au certitudinea că achiziţionează un software cu standarde de calitate verificate. Pe de altă parte, ofertanţii premiaţi le pot dovedi clienţilor calitatea produselor oferite.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină