11.07.2017

Cel mai bun brand 2017: TimoCom a câștigat la ETM-Award

Dublu și mai bun: Specialistul IT este mândru de acest premiu dublu

(1)

Cititorii revistei ETM au votat: Specialistul IT, TimoCom, a câștigat, în seara din 21 iunie, la ceremonia de premiere oficială în Ludwigsburg pentru a noua oară consecutiv, premiul pentru cel mai bun brand în categoria "Bursa de transport"! Totodată,cea mai mare platforma de transport din Europa a câștigat premiul 3 și în categoria nouă "platforma de logistică". Astfel, TimoCom, a stat pe podium împreună cu cele 2 mari corporații globale „Bosch“ și „Daimler“.

Premiul ETM recunoaște în primul rând inovația și dezvoltarea în produse și în serviciile din branșa transportului și logisticii. În total, au votat 11.413 de cititori de la eurotransport.de, lastauto omnibus, trans aktuell și FERNFAHRER și au fost de acord:  TimoCom este din nou cel mai bun brand din categoria "Bursa de transport". TimoCom în acest an a fost și mai popular, deoarece a câștigat și premiul 3 în categoria nouă "platforma de logistică". Aceste premii dovedesc următoarele: Utilizatorii și-au dat seama că, TimoCom le ia partea în procesul de digitalizare al logisticii de transport și satisface nevoilor tuturor participanților din cadrul lanțului logistic.

Pélagie Mepin, directorul de marketing de la TimoCom, a preluat premiul ETM în palatul regal din Ludwigsburg: „Premiul ne confirmă în faptul de a continua dezvoltarea platformei TimoCom cu implicarea clienților noștri și cu optimizarea nevoilor individuale. Premiul luat în categoria nouă "platforma de logistică" ne arată faptul că ne-am schimbat într-o platformă de transport completă, care satisface toate nevoile și este plină de aplicații utile. Aș vrea să le mulțumesc din nou, pentru toți cititorii ETM și utilizatorii TimoCom pentru această alegere!

 

Noutate TimoCom „TC Transport Order®

Vorbind despre dezvoltarea de produse și servicii inovative — de la începutul lunii iunie „TC Transport Order®“ este disponibil pe platforma de transport. Noua aplicație permite pentru cei 120.000 de utilizatori ca tranzacţiile de transport să fie posibile direct digitalizat în cadrul platformei TimoCom.

 

Cu acesta și cu alte inovații, TimoCom vrea să se înscrie din nou la premiile ETM în anii următori.

 

Mai multe informații despre TimoCom le găsiți pe www.timocom.ro

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină