02.02.2017

Conectarea lumilor

Firma Militzer & Münch a ales TimoCom-ul

(5)

TimoCom, cea mai mare platformă de transport din Europa nu este cunoscut doar pentru că unește eficient marfa cu transportul, ci și pentru faptul că înlesnește munca digitală și rețelele inovative pentru utilizatorii săi. De acest avantaj profită și firma internațională Militzer & Münch.

Mai mult de 10 ani lucrează împreună firma Militzer & Münch și TimoCom, cea mai mare platformă de transport din Europa. „TimoCom este un partener de încredere, care ne sprijină în munca noastră de zi cu zi“, a explicat administratorul firmei M&M Militzer & Münch GmbH, Tom Rosman. Nu demult, datorită interfeței TC Connect al TimoCom, software-ul propriu de transport al firmei s-a conectat la platforma de transport, în acest fel ofertele pot fi automat transpuse din program în bursa de transport. „Cu integrarea software-ului de spediție am constatat că nu numai că am economisit foarte mult timp, dar am și înlesnit procesul de muncă de zi cu zi. O altă optimizare pentru noi este funcția de încărcare și descărcare al documentelor pe platforma de transport. Stimulăm toți partenerii noștrii să încarce pe cele mai des utilizate documente, ca să le avem întotdeauna la îndemână. Acest lucru ne salvează de niște pași și deschide calea pentru digitalizare și procesul de muncă fără folosirea hârtiilor. În fiecare sucursală încercăm să folosim conștient  resursele noastre“, a continuat Rosman.

 

 

Rețele transfrontiere

Firma de servicii logistice, inclusiv sediul din St. Gallen are 2.000 de angajați în circa 100 de sucursale, în 30 de țări. Rețeaua Militzer & Münch mai cuprinde pe lângă sucursalele proprii și partenerii preferați, cu care lucrează de-a lungul prestării serviciilor. Așa se întâlnesc diferitele limbi și culturi. În scopul acestei uniri, TimoCom a realizat exclusiv pentru această firmă, un grup închis de utilizatori, în care comenzile și schimbul de informații derulează fără probleme. Principiul pe care se bazează este destul de simplu: membrii grupului introduc ofertele lor, la care au acces inițial doar sucursalele Militzer & Münch.  După o perioadă de timp determinată aceste oferte pot fi vizionate și de ceilalți parteneri. Așa poate Militzer & Münch să mențină propria sa rețea corporativă internațională, pe platforma TimoCom, și să se conecteze lumile.

 

 

 

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină