06.07.2017

Derularea digitală a comenzilor în platforma TimoCom

TimoCom integrează noua aplicație TC Transport Order®

(3)

TimoCom extinde cea mai mare platformă de transport din Europa cu o aplicație nouă! Prin TC Transport Order® cei peste 120 000 de utilizatori TimoCom își pot derula pentru prima dată comenzile de transport în mod centralizat, în platformă și prin noul proces digital își pot optimiza procesele comerciale zilnice.

TC Transport Order®face posibilă pentru utilizatori derularea digitală a afacerilor direct în cadrul platformei de transport.

Prin aceasta afacerile de transport sunt încheiate centralizat, acolo unde au fost găsite mărfurile de transportat și capacitățile de transport. „Noua aplicație constă din Administrarea comenzilor și Solicitarea de oferte de transport. Acestea reunesc funcții utile pentru ambii parteneri implicați, astfel TC Transport Order® îndeplinește necesitățile specifice ale clienților și prestatorilor”, explică Daniel Crosina, Product Manager la TimoCom.

Solicitarea de oferte de transport pe cale digitală

Prin TC Transport Order® beneficiarii pot solicita oferte de transport simultan de la mai mulți parteneri. Ca urmare vor primi informații relevante, pe care le pot compara și pe baza lor pot decide cui vor acorda comanda de transport la final. Utilizatorii care au marfă pentru transportat pot apela și la șabloane create anterior pentru comenzi regulate. Prestatorii potențiali trimit ofertele de transport și își asigură astfel șansa la posibile venituri suplimentare. Toate procesele sunt vizibile central, în orice moment, pentru ambii parteneri.

Administrarea centralizată a comenzilor

Prin funcția de administrare a comenzilor, clienții le acordă partenerilor comenzi de transport rapid și simplu, pe cale digitală. Comenzile pot fi personalizate cu sigla proprie, un text la subsolul paginii și alte documente, de asemenea pot fi create șabloane pentru comenzi regulate.

Prestatorii au posibilitatea de a accepta comanda, de a o returna sau de a respinge. După acceptul prestatorului, la comanda de transport va fi anexat un contract obligatoriu, pentru siguranța ambelor părți. Cei doi parteneri pot să vadă oricând o imagine de ansamblu centralizată, care conține procedurile contractuale și statutul acestora.

Pentru cei peste 38 500 de clienți TimoCom există și un alt motiv de bucurie, deoarece acum pot testa aplicația complet gratuit până la finalul lunii august și se pot convinge pe această cale de numeroasele avantaje și de posibilitățile pe care aceasta le oferă.

Mai multe informații despre TimoCom găsiți la www.timocom.ro/Comenzi de transport.

Descărcare comunicat de presă
sus pe pagină